Cabral și Andreea Ibacka și-au creștinat fetița. Cum s-au îmbrăcat la botezul lui Namiko

 Stamen Diana
.

Fără mare tam-tam, Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița. Micuța Namiko a fost creștinată în weekend, iar petrecerea de după botez a fost una în stil românesc. Prezentatorul TV a purtat ie la petrecere. 

Sâmbătă, 25 mai, a avut loc botezul micuței Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka. Petrecerea a fost una în stil românesc, iar invitații s-au simțit foarte bine la frumosul eveniment. Nașii au fost Irina și Răzvan Fodor.

Petrecerea a fost una restrânsă, așa cum cuplul și-a dorit. Namiko a fost îmbrăcată cu o rochiță albă cu motive specifice portului românesc, la fel ca și mama ei. Andreea Ibacka a postat primele imagini de la botezul fiicei sale pe una dintre rețelele de socializare, iar aceasta a primit multe aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Cine o ajută pe Andreea Ibacka cu micuța Namiko

Pe soția lui Cabral am întâlnit-o la un eveniment în București, unde a venit cu mare drag. În timp ce Andreea Ibacka își rezolva treburile, micuța Namiko se afla acasă alături de bunica ei. Vedeta are încredere deplină în mama ei și știe că Namiko este pe mâini bune alături de ea.

‘Evadez de acasă și mă bazez pe mama. Este foarte frumos să fii mămică, pe lângă toate greutățile pe care le întâmpinăm ca proaspeți părinți. Avem un copil cuminte și sănătos. Îi mulțumesc mult lui Dumnezeu că pot să trăiesc experiența asta. Nu prea plânge, e foarte cuminte. Noaptea doarme și se trezește spre dimineață că are nevoie de masă și mă trezesc pentru că trebuie o alăptez. Cabral e destul de prins cu filmările și are nevoie să se odihnească, pentru că filmează 12 ore.’, a declarat Andreea Ibacka, pentru VIVA!.

FOTO: Instagram

Cabral și Andreea IbackaCabral și Andreea Ibacka

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton