Ioana Ginghină l-a părăsit pe Cove pentru Alexandru Papadopol: „M-a ajutat foarte mult, mi-a renovat apartamentul”

 Borcilă Andreea
.

Ioana Ginghină, adevărul despre relația ei cu Cove din trecut. Actrița a trăit o scurtă poveste de iubire alături de prezentatorul de la Prima TV, înainte să se căsătorească cu Alexandru Papadopol. Cei doi foști iubiți au rămas în relații bune, chiar și după separarea lor. Ioana Ginghină a povestit, recent, atât despre relația ei cu Cove, cât și despre motivul din spatele divorțului de Papadopol. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină și Gabriel Coveșeanu, alias Cove, au trăit o scurtă poveste de iubire la începutul anilor 2000, înainte ca actrița să fie împreună cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol, de care a divorțat acum trei ani.  

ioana-ginghina-familieioana-ginghina-familie

Relația dintre Ioana Ginghină și Cove a început imediat după ce actrița s-a despărțit de Dragoș Constantinescu, fiul fostului președinte Emil Constantinescu. Gabriel Coveșeanu a fost, ani la rând, asistentul Andreei Marin la emisiunea Surprize, surprize, în timp ce vedeta făcea furori în telenovelele românești, în acea perioadă. Acum, Cove lucrează ca prezentator la Prima tv, după ce a plecat de la Vorbește lumea, marca PRO tv, unde era coleg de platou cu Adela Popescu. 

Citește și: Cine este iubitul Ioanei Ginghină.Cristi Pitulice a fost logodit și a suferit din dragoste

Citește și: Ce salariu are Ioana Ginghină la teatru și ce pensie alimentară plătește Alexandru Papadopol.”O luasem razna. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine”

Citește și: Celia și Bogdan s-au logodit la Insula Iubirii. Cei doi au părăsit emisiunea:”După acest test avem nunta”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit:„După o lungă perioadă de timp în care…'. Motivul separării

Ioana Ginghină l-a părăsit pe Cove pentru Alexandru Papadopol

Invitată recent la podcastul Acasă la Măruță, Ioana Ginghină a povestit despre fosta relație cu Cove, care a durat un an. Cei doi au format un cuplu înainte ca actrița să fie împreună cu Alexandru Papadopol. Povestea lor de dragoste a fost la începutul anilor 2000, însă Ioana Ginghină a fost cea care a pus punct idilei în 2006. Ea a așteptat ca Alexandru Papadopol să devină un bărbat liber și, astfel, să-și întemeieze o familie. 

„Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat. Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul (în care s-a mutat Papadopol) în perioada aia.

Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el', a spus actrița.

Motivul care a dus la divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol 

Cei doi actori s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru telenovela Numai iubirea, iar în 2007 s-au căsătorit în secret și au devenit părinții unei fetițe. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani. În 2019, cei doi au decis să divorțeze. 

„Noi am fost într-o vacanță și Alexandru a fost foarte morocănos în vacanța aia. Am zis, măi, eram în vacanță, ceva era în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai e fericit.', a mai povestit vedeta.

Cum și-a dat seama Ioana Ginghină că a fost înșelată 

După anunțul divorțului, Ioana Ginghină a recunoscut că fostul soț i-a fost infidel. Papadopol a fost surprins alături de Adriana Titieni, fosta soție a lui Adrian Titieni, la puțin timp după acesta s-a despărțit de actrița din serialul Adela. Vedeta și-a dat seama că între Alexandru Papadopol și Adriana Titieni există ceva după ce a văzut o fotografie cu ea îmbrăcată cu ceva de la actor.

„Am văzut o poză la ea îmbrăcată cu ceva de la el, și Alexandru nu e un om galant. Nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina.', a mai spus Ioana Ginghină.

Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg de minune

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au păstrat o relație de prietenie de dragul fiicei lor, Ruxandra. Cei doi au petrecut Ajunul Crăciunului trecut împreună, alături de fiica lor, dar și de Cristi Pitulice, actualul partener al actriței. Actriţa şi-a dorit ca fiica sa să nu fie privată de prezenţa tatălui în viaţa sa.

„Cristi și Alexandru se știu de mult, eu am deja doi ani de când locuiesc cu Cristi, cum să se cunoască doar acum? Cand spun ca am rămas prieteni nu glumesc sau o zic așa din complezență. Alexandru a mai fost la noi, au fost și alte sărbători și ziua Ruxandrei, nu se pune problema ca sa nu putem fi toți', a mai replicat actrița.

Cum își va organiza Ioana Ginghină nunta 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru VIVA!, Ioana Ginghină a povestit despre planurile ei de viitor. La finalul anului trecut, cei doi au fost ceruți de nași de către un cuplu de prieteni care intenționează să se căsătorească. Prin urmare, Ioana și Cristi vor face și ei pasul cel mare în viitorul apropiat, doar că nunta nu va fi una tradițională, actrița mai trecând deja de două ori prin această experiență. Cum și iubitul ei își dorește un eveniment restrâns, se pare că nunta va fi una atipică.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Daca ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment. Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton