Ioana Filimon și Radu Vlăduț sunt noii concurenți ai emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Cum a reacționat Giani Kiriță

 Dumitrache Laura
.

Ioana Filimon și Radu Vlăduț intră la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Jungla le-a pregătit o nouă surpriză celor 7 concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cei din tabăra plăcerilor și belelelor vor avea parte de o surpriză inedită. În toiul nopții, doi noi concurenți vor intra în competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Filimon și Radu Vlăduț intră la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Concurentii din tabăra plăcerilor și din tabăra belelor vor avea parte de surprize inedite. În ediția de marți seara, telespectatorii vor afla cine sunt cei doi noi concurenți ai emisiunii. Ruxi, AMi, Tania, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Anisia Gafton și Cristi Mitrea vor primi un anunț neașteptat.

ioanaioana

Noii concurenți vor fi marea surpriză pentru cei șapte participanți ai emisiunii. Aceștia au intrat deja în cea de-a șasea săptămână de luptă cu cele mai mari provocări ale junglei. Concurenții au trecut prin situații de neuitat și și-au înfruntat fobiile pe care le aveau.

Citește și: Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei:”Nici eu nu aș vrea să mai tăiesc în lumea asta mizerabilă”

Citește și: Vica Blochina a fost jefuită.Îi lipsesc mai multe bunuri și susține că știe cine sunt hoții

Citește și: Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist:”Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm”

Citește și: Carmen Tănase, devastată de moartea actorului Doru Ana:”Vorbeam des cu el la telefon, puneam țara la cale”

Ioana Filimon și Radu Vlăduț sunt noii concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Anisia Gafton, Tania Popa, Ami, Ruxi și Bia Khalifa, vor avea parte de o surprinză inedită în această seară. De asemenea, telespectatorii vor afla cine sunt cei doi noi concurenți care vor intra în competiție.

După șase săptămâni de conviețuit în junglă, cei șapte concurenți îi vor cunoaște pe noii concurenți. Este vorba despre Ioana Filimon și Radu Vlăduț. Cei doi au acceptat provocarea de a face față tuturor situațiilor dificile din jungla dominicană și să ajungă în marea finală.

Giani Kiriță: „De acum încolo, vezi tu”

În această seară, concurentii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, îi vor cunoaște pe noii concurenti. Giani Kiriță a declarat la testimoniale că a rămas surprins când i-a văzut în toiul nopții pe Ioana Filimon și Radu Vlăduț. Ami a mărturisit că se bucură pentru că au mai intrat și alte vedete și abia așteaptă să le cunoască. . 'M-am trezit la un moment dat și o văd pe Bianca că iese din camp cu un bărbat, se duceau la baie. Mă uit în tabăra cealaltă și văd o fată, cu mânuțe slabe, șatenă… M-am bucurat că avem concurenți noi!',a spus artista.

Giani Kiriță încearcă să o avertizeze pe Ioana Filimon, noua sa colegă de tabără, să fie atentă cu tot ce se întâmplă în competiție. 'Unii au făcut strategii, eu n-am făcut. Unii au făcut bisericuțe, eu n-am făcut. Eu nu-ți zic ce să faci, nici ce să nu faci. De acum încolo, vezi tu!', va spune acesta. 

Concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici se confruntă cu afecțiuni ale pielii

Cei șapte concurenti ai emisiunii de la PRO TV au parte de momente îngrozitoare. Din cauza climei și a alimentației neadecvate, aceștia s-au umplut de bube, pete roșii și mâncărimi. Pe lângă faptul că nu au ce mânca, concurentii nu au un loc confortabil unde să se odihnească. Toate aceste afecțiuni ar fi cauzate pe fond de stres.

Săptămâna trecută, Lidia Buble a fost cea care a părăsit emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, după ce s-a luptat cu Giani Kiriță și Ruxi. Lidia a fost ultima care a terminat proba, motiv pentru a plecat acasă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton