Cine este Lucian Ioan, românul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a. Participă la Chefi la Cuțite, sezonul 10

 Dumitrache Laura
.

Cine este Lucian Ioan, românul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a. În această seară, fanii emisiunii Chefi la cuțite îl vor urmări pe Lucian Ioan, românul care a avut oportunitatea de a-i găti Reginei Elisabeta a II-a. Cei trei jurați vor avea parte de o surpriză din partea bucătarului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de marți, telespectatorii emisiunii Chefi la cuțite vor avea parte de o surpriză. Marți, aceștia au urmărit ultima luptă pentru amuletă din sezonul 10. În această seară, fanii show-ului culinar îl vor urmări pe Lucian Ioan, românul care i-a gătit Reginei Elisabeta a II-a.

lucian ioan la chefi la cutitelucian ioan la chefi la cutite

Lucian Ioan le-a dezvăluit celor trei jurați ai emisiuni secretele bucătăriei regale. De asemenea, concurentul a povestit cum a reușit să-i gătească Reginei Elisabeta II-a. Lucian are o experiență în gastronomie de 15 ani și este Chef la The Royal Automobile Club.

Citește și: Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei:”Nici eu nu aș vrea să mai tăiesc în lumea asta mizerabilă”

Citește și: Vica Blochina a fost jefuită.Îi lipsesc mai multe bunuri și susține că știe cine sunt hoții

Citește și: Scandal la pomana lui Petrică Mîțu Stoian, între familia și prietenii regretatului artist:”Pe Constantin Enceanu nu îl chemăm”

Citește și: Carmen Tănase, devastată de moartea actorului Doru Ana:”Vorbeam des cu el la telefon, puneam țara la cale”

Cine este Lucian Ioan, românul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a

În ediția de marți a emisiunii Chefi la cuțite, cei trei jurați și telespectatorii vor avea parte de o surpriză. Lucian Popa își va face apariția în fața celor trei chefi cu un preparat exclusiv. Lucian Popa a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și a decis să intre în competiția culinară de la Chefi la cuțite.

Bucătarul are o experiență în gastronomie de 15 ani și a venit să le povestească chefilor de la Antena 1 despre experiența sa de la The Royal Automobile Club, unde este Chef. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu rămân impresionați de povestea lui Lucian.

„Ni s-au luat telefoanele mobile”

Lucian Ioan a povestit că este Chef la The Royal Automobile Club. Conform acestuia, vin doar cei care sunt membri, dar și oameni importanți din Marea Britanie. Concurentul a explicat că are o responsabilitate foarte mare atunci când gătește pentru membrii Casei Regale și nu numai.

„Aici vin doar cei care sunt membri, toți oamenii importanți din Marea Britanie, dar și din afară, însă noi nu știm cui servim mâncarea, aflăm ulterior. Ca Chef în acest club, resimți o responsabilitate foarte mare.Timp de o săptămână înainte de vizita Reginei nu am avut voie să comunicăm această informație, să postăm, ni s-au luat telefoanele mobile', a povestit Lucian Ioan.


Jurații Chefi la cuțite au avut parte de o surpriză

Luni seara, jurații emisiunii Chefi la cutite au avut parte de o surpriză inedită. Monica Bârlădeanu și-a făcut apariția în platou cu un preparat de excepție. Prezentatoarea Tv i-a încântat pe cei trei cu un preparat tradițional, ciorba moldovenască Dirasela, actrită cu zer de oaie.

Monica a primit cuțitul de aur pentru invitați. „Ingredientul a venit pe tren. Mi l-a trimis mama. M-am dus la naș: Bună seara, aveți un pachet pentru mine?!', a povestrit Monica Bârlădeanu.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton