Interzis cardiacilor! Will Smith a făcut bungee jumping la Cascada Victoria

 Oana Pantazi
.

Will Smith e cunoscut pentru faptul că-și face singur majoritatea cascadoriilor, dar nimeni nu se aștepta ca actorul, oricât de dependent de adrenalină, să fie chiar atât de curajos. Smith și-a lăsat fanii cu gura căscată făcând bungee jumping de la 91 de metri, de pe podul de la Cascada Victoria, din Zimbabwe.

 

 

Will Smith și Tommy Lee Jones în „Men in Black 3”

 

E căsătorit de 20 de ani și are trei copii mari, deci s-ar zice că Will Smith s-a mai potolit puțin, dar… În timp ce alții, la 48 de ani, joacă golf sau se duc la resorturi de 5 stele cu all inclusive, actorul a rămas la fel de dependent de adrenalină ca în tinerețe, alegând să meargă în Zimbabwe, dar nu la un safari, ca majoritatea, ci pentru a face bungee jumping. Actorul s-a aruncat, de la nu mai puțin de 91 de metri, direct în Cascada Victoria, și s-a mai și filmat pe parcursul experienței cu telefonul mobil, reușind să-și aducă până și fanii cei mai căliți în pragul infarctului.

 

Trey, Willow și Jaden, alături de părinții lor, Will Smith și Jada-Pinkett Smith

 

Chiar dacă în cariera lui s-a luptat până și cu extratereștri, faimosul Man in black' a fost puțin emoționat înainte de salt, dar e firesc, fiindcă imaginea învolburată a apelor râului Zambezi, de la înălțimea aceea, îți creează ceva fiori. Cinci patru, trei doi, unu… BUNGEE s-a mai auzit, și actorul a dispărut din ochii privitorilor, îndreptându-se în viteză spre râu. Va fi o filmare foarte tare', a spus Will Smith, după ce a sărit. Este o nebunie, bungee jumping la cascada Victoria, voiam să fac asta de acum aproape 20 de ani', a mai completat actorul.

 

După ce a sărit, Will a recunoscut că i-a cam crescut tensiunea: „Am tensiunea crescută, totuşi, aşa că trebuie să vină să mă recupereze, pentru că sunt cu susul în jos', s-a amuzat el, concluzionând: „Asta înseamnă să trăiești! Oh, da!'. Suntem curioși ce va mai bifa pe lista de „to do' acum actorul, după această experiență extremă… Suntem convinși însă că va reuși să ne uimească din nou, doar e unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, așa că nu duce lipsă de idei, cu siguranță.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton