Interviu cu Monica Anghel: "Îmi mai doresc o fetiţă"

 Adina Rosetti
.

Pentru cunoscuta artistă se anunţă o toamnă emoţionantă. Băieţelul ei va începe grădiniţa, iar Monica se teme să nu devină o mămică prea posesivă. Ne-a vorbit despre dragoste, fericire, familie, despre cum şi-a petrecut vacanţa, inclusiv despre dorinţa de a mai avea cel puţin un copil.

 

monica_03_15c42a7bec

Foto: Arhiva Libertatea

Aţi reînceput dimineţile la radio. Vă era dor de ascultători?

Da, am revenit în „Deşteptarea”, la Europa FM, alături de Vlad Petreanu şi de George Zafiu. Îmi era dor de radio, de ascultători, de colegii mei! Radioul este cea mai rapidă punte de comunicare cu oamenii care sunt alături de noi în fiecare dimineaţă. Se spune că, asemenea televiziunii, radioul e ca un „drog”.

Cu ce aţi suplinit în vacanţă?

Nu exista „drog” mai bun şi mai înălţător ca fiul meu, ca familia mea! Ei sunt totul pentru mine, aerul meu, liniştea, echilibrul, sensul vieţii mele. Dacă toate celelalte la un moment dat se vor opri, familia mea va continua să îmi fie sursa nesecată de fericire şi de împlinire sufletească.

V-a încântat concediul?

Am avut o vacanţă lungă, dar scurtă (zâmbeşte)… Totuşi, mă bucur că am reuşit să petrec tot acest timp alături de familie. Până să intru în vacanţa, verişoara mea, Clara, stabilită în Statele Unite ale Americii de mulţi ani, a venit în ţară pentru 9 săptămâni împreună cu cei 3 copii ai săi. Cu câteva zile înainte de întoarcerea lor în SUA am decis să mergem împreună cu ei şi, astfel, America a fost pe primplan pentru că am vrut să petrecem mai mult timp în familie. Am fost toţi, asta este cel mai important.

Citeste continuarea pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton