Amalia Năstase te învaţă cum să fii o femeie de succes

 Adina Rosetti
.

Amalia Năstase, femeie, succes, exclusiv. Acestea sunt ingredientele pe care le promite interviul ce urmează.

 

MINIAmaliaNastase1_d3a48a297e

 

Foto: PR

 

Am cunoscut-o pe fosta soţie a lui Ilie Năstase la un eveniment monden şi am zis că trebuie să stau de vorbă cu ea. Întotdeauna mi s-a părut că este o femeie puternică, o femeie care acumulează informaţii la fiecare pas, o femeie care şi-a depăşit condiţia prin efort personal, o femeie care îl recomandă şi acum, după divorţ, pe fostul tenismen Ilie Năstase.

Interviul a fost realizat într-o zi când tocmai venise cu fetele de la vaccin, evenimente tensionate în viaţa oricărei mame, şi totuşi Amalia Năstase nu a lăsat să se vadă nicio urmă de slăbiciune. Are toate ingredientele unei femei de succes, este serioasă, directă, are un discurs liniar şi nu se ascunde în spatele cuvintelor mari. La volanul MINI Cooper-ului pe care îl conduce, maşina a cărei imagine este, Amalia Năstase a răspuns cu sinceritate la toate întrebările pe care i le-am pus.

 

 

 

 
Vezi video-interviul pe unica.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton