Catrinel Menghia a primit un premiu pentru cinema în Italia

 Adina Rosetti
.

Catrinel Menghia a primit Explosive Talent Award, pentru „o carieră promiţătoare”, la Giffoni Film Festival, care se desfăşoară în perioada 19 – 28 iulie.

 

 

Photocall

 

Foto: Hepta

 

Catrinel Marlon (numele de scenă al româncei Catrinel Menghia) joacă rolul principal în filmul „Città Ideale” prezentat la Festivalul de Film de la Veneţia în 2012.

Partenerul ei de film este Luigi Lo Cascio, care este totodată şi regizorul producţiei. Este un băiat foarte simpatic, m-a ajutat enorm: a schimbat şi scenariul pentru a mă avea în film, chiar dacă la început nu voia o străină în peliculă, ci o italiancă', a declarat Catrinel.

Frumoasa româncă a mai fost cooptată recent într-o altă producţie, Leone e il basilico'.

 

la citta ideale-70

 

CATRINEL MENGHIA în şedinţa foto pentru filmul La citta ideale

 

Catrinel Menghia a jucat în două episoade din serialul „CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation”, care au fost difuzate în acest an pe reţeaua de televiziune americană CBS.

De-a lungul carierei sale de model international, Menghia a promovat o serie de branduri de lux printre care Emporio Armani, I.D. Sarrieri, Bruno Manetti, Cotton si Triumph.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton