Albertina Ionescu: „Nu-mi pot imagina viaţa fără televiziune”

 Adina Rosetti
.

Albertina Ionescu (TVR) se împarte între munca în televiziune, linia de poşete care îi poartă numele şi timpul dedicat familiei. Am stat de vorbă cu frumoasa prezentatoare despre toate acestea.

 

albertina_ionescu_20131009_1191

În ultima vreme eşti din ce în ce mai rar prezenţa la evenimentele mondene. Ce te ţine ocupată?
Odată cu lansarea liniei de clutch-uri ALBERTINE’S for YVY bags, a trebuit să-mi reduc din timpul rezervat evenimentelor. Pregătirea producţiei, comenzile de materiale, întâlnirile cu clientele şi toate activităţile care apar odată cu propria afacere au înlocuit apariţiile publice. În plus, munca în redacţia de Ştiri de la TVR îmi ocupă o mare parte din zi, aşa că încerc să mă împart cât mai bine şi să reuşesc să am şi timp pentru familie. Până acum mi-a reuşit!
Mi-ai povestit despre cât de ocupată eşti cu emisiunile de la TVR, însă acum revii în forţă cu o linie de genţi care îţi poartă numele. E un adevărat trend că vedetele să se lanseze în afaceri. Cu ce te detaşezi, cu ce vii în plus?
Într-adevăr, a fost o perioada în care mi-am dedicat timpul doar activităţii din TVR, producţiilor pe care le realizez, dar şi planificării viitorului. Nu ştiu dacă este un trend, însă ştiu că pentru mine este de ceva ani buni o pasiune pe care voiam să o transform într-o afacere. Sunt la a doua colecţie de clutch-uri – în urmă cu doi ani am făcut primul pas cu o ediţie limitată de poşete, iar acum este cel de-al doilea pas important pentru mine. Iar pentru că un clutch poate face minuni atât cu o ţinută, cât şi cu… starea de spirit, am foarte mare încredere că acest proiect o să ajungă la sufletul multor fashioniste.

albertina_ionescu_20131009_0002
Dacă Albertines for YVY Bags va prospera (aşa cum iti doresc) iei în considerare varianta de a renunţa la televiziune?

Deocamdată este prematur să vorbesc despre varianta în care aş renunţă la televiziune – pentru ALBERTINE’S sau pentru orice altceva. Televiziunea este prima pasiune şi poate cea mai importantă. De 13 ani fac televiziune în fiecare zi, iar acum nu-mi pot imagina viaţă fără ea.
Cât ai investit în pasiunea pentru genţi de-a lungul timpului până să lansezi propria linie?
Investiţiile pe care le-am făcut au fost mereu foarte calculate. De ce? Pentru că am ales acele accesorii care nu se demodează niciodată, designul lor fiind unul testat, „parafat”, de cele mai multe ori un reper de formă şi culoare, textura şi, de ce nu, de… stare. Financiar …au dispărut sume importante din cont, însă fără regrete!
Când vine vorba de lookul tău, cel mai adesea se spune că e „discret”. De ce nu mergi mai departe? De ce nu încerci şi altceva?
Pentru că e potrivit felului meu de a fi. Atât ţinutele pe care le port în timpul liber, cât şi cele de la evenimente sau din pictoriale trebuie să mă reprezinte, fără să transmită că sunt ceea ce nu sunt. Colaboararea cu brand-ul Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design îmi asigura ţinutele şi de cele mai multe ori sunt la secţiunea „bine îmbrăcate”, aşa că, deocamdată, mă bucur că nu este nevoie de mai mult.
Eşti la fel de pragmatică şi de organizată în dragoste cum eşti în viaţă profesională? Asta pentru că tot ai făcut liceul de informatică…
Deşi mi-aş dori să fiu la fel de organizată în viaţă personală, cum sunt în cea profesională, îmi este mult mai greu să aplic planul pe care îl am. Probabil pentru că în viaţa profesională, deciziile le iei singur şi de efecte te bucuri tot singur, în timp ce într-o relaţie „termenii contractuali” nu sunt atât de bine stabiliţi.

 

albertina_ionescu_20131009_0265
Faptul că eşti workaholica intră pe lista reproşurilor care ţi se aduc într-o relaţie? Mai ales că acum ai lansat şi un business…Ţi se reproşează lipsa timpului?
La un moment dat, da, au existat dezbateri pe acest subiect, dar cu maturitate şi încredere reciprocă am reuşit să depăşim această faza. Cred că oricât de multe activităţi ai avea, dacă eşti energic, bine organizat şi respecţi lista de priorităţi, este puţin probabil să ţi se reproşeze la infinit lipsa timpului.

 

 

Interviu de Oana Popoiag

Foto : Alexandru Galmeanu
Vestimentatie: Laura Hîncu
Fotografiile au fost realizate la Casa Vernescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton