5 rochii colorate purtate de vedete în 2013. Inspiraţie pentru Revelion

 Adina Rosetti
.

Nu ai găsit încă rochia perfectă pentru Revelion? Inspiră-te din stilul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood şi alege o rochie colorată!

rochii_colorate_0_47f0e8ae6a
Foto: Hepta

Vedetele cele mai stilate ale anului 2013 au purtat multe rochii colorate care le-au ajutat să strălucească pe covorul roşu. Oricare ar fi culoarea ta preferată, optează pentru o nuanţă puternică, strălucitoare. Îţi mai trebuie doar câteva accesorii potrivite, un zâmbet fermecător şi vei fi cu siguranţă frumoase serii.

Dacă vrei să fii o „lady in red”, inspiră-te din ţinuta purtată de Kate Beckinsale (foto sus). O rochie roşie cu decolteu adânc, pantofi negri, câteva accesorii negre… şi eşti gata de petrecere.

 

RTEmagicC_rochii_colorate_1.jpg

În luna noiembrie a făcut senzaţie la Hollywood rochia de prinţesă purtată de Jessica Alba. Chiar dacă piesele atât de ample nu sunt pe placul tău, culoarea ţi se va potrivi cu siguranţă. Este o nuanţă apropiată de „orhidee radiantă”, culoarea anului 2014.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton