Insula Iubirii, 13 iunie. Alex își vede soția în pat cu ispita Ali

 Oana Pantazi
.

Alex, singurul concurent căsătorit de la Insula Iubirii, va avea parte azi de niște imagini greu de privit – o va vedea pe Teodora, soția lui, în pat cu ispita Ali. Până acum, concurentul a fost foarte sigur de sentimentele pe care i le purta mult mai tânăra lui soție…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ediția de luni, 13 iunie, Alex, cel mai introvertit concurent de la Insula Iubirii, va avea neplăcuta surpriză de a-și vedea soția, pe Teodora, în pat cu ispita Ali, deși până în ultima secundă a refuzat să creadă că ar putea fi trădat de partenera sa de viață. Nu în ultimul rând, Teo îi va comunica un mesaj important.

288020274_3108262639433227_8523853877185737458_n288020274_3108262639433227_8523853877185737458_n

Alex își vede soția în pat cu ispita, la Insula Iubirii, emisiune difuzată pe 13 iunie

De-a lungul show-ului, Alex a fost cel mai introvertit dintre concurenți, la fiecare bonfire de la Insula Iubirii preferând să vadă singur filmulețele care o înfățișau pe soția lui pe Insula Ispitelor. Deși a refuzat până în ultima clipă să creadă că va fi trădat în dragoste, iată că Alex va avea parte de o surpriză imensă azi din partea Teodorei.

În cadrul ultimei emisiuni, concurentul a fost chemat singur la un bonfire de către Radu Vâlcan, iar acest lucru nu prevestește nimic bun… În această seară, Alex va afla ce se întâmplă, de fapt, cu Teodora. Pe drum însă, siguranța de sine a lui Alex va scădea exponențial.

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră: „Fosta lui iubită avea 16 ani”

Citește și: De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii, după o lună de relație:'Nu am acceptat…'

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă

Citește și: Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie: „M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună'. Ce a zis despre Valentina Pelinel

„Nu știu ce voi vedea, dar sunt curios. Prefer să fiu surprins, decât să-mi fac anumite filme. Eu am mare încredere până la capăt, indiferent ce voi vedea acolo. Faptul că sunt acum față în față cu el, sunt încrezător și aștept să văd', a spus Alex, în timp ce se afla în mașina care urma să-l ducă la bonfire.

După ce, în ediția trecută, Teo a concluzionat că nu se află în relația potrivită, în episodul de azi soțul ei va vedea nu doar că soția lui a dormit în același pat cu ispita Ali, dar și că Teo a renunțat la inelul de logodnă primit de la el. Mai mult, ea a luat decizia de a se separa de Alex, iar azi telespectatorii vor vedea ce mesaj i-a trimis Teodora. Mai mult, Alex se va vedea față în față cu ispita Ali.

Teodora, în pat cu ispita Ali, la Insula Iubirii

Teodora și Alex sunt singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii, dar și, aparent, cel mai solid. La doar o zi după ce a declarat că şi-a dat seama că nu se află în relaţia potrivită, Teo a împărțit patul cu Ali, ispita alături de care a petrecut cel mai mult timp și care poate fi un posibil pretendent! Cei doi doar au dormit și s-au relaxat, însă au existat și câteva atingeri, îmbrățișări și gesturi tandre.

Teodora mi-a făcut invitaţia să dorm alături de ea şi n-am putut refuza! Se simte liniştită şi protejată în braţele mele!’, a declarat Ali.

Teo a spus că el fost cel care a ajutat-o să își dea seama de relația cu care a venit în emisiune.

Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (..)

Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă! (..) Mă simt așa de bine și ușurată și liberă. Nu m-am mai simțit așa. Nu mă mai interesează de nimeni. (..) Am realizat că eu și Alex nu ne potrivim’, a spus și Teodora.

Deși Alex nu a crezut nicio secundă că soția lui, Teodora, s-a cuplat cu ispita, la Insula Iubirii, azi va fi pus în fața unor imagini greu de combătur.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton