Câte kilograme are Raluca Bădulescu, după ce a slăbit spectaculos: "Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime, port măsura XXS..."

 Raiciu Adriana
.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Directă din fire, a spus tot timpul lucrurilor pe nume, iar asta i-a atras simpatia publicului. De-a lungul anilor, s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă după operație de micșorare a stomacului a ajuns să poarte mărimea XXS la haine. Fanii au criticat-o dur pentru asta, iar acum aceasta vine și le răspunde acestora!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din țara noastră. La vârsta de 47 de ani, are parte de tot ce își dorește. O carieră impresionantă, o familie superbă și o talie de invidiat. Nu a fost întotdeauna așa, corpul vedetei trecând prin foarte multe transformări de-a lungul anilor. S-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, însă după operație de micșorare a stomacului a ajuns să poarte mărimea XXS la haine.

badulescubadulescu

Totuși, au fost mulți cei care au criticat-o pentru modul în care arată. Astfel, după o lungă perioadă în care a tot primit diferite comentarii negative în legătură cu silueta sa, Raluca Bădulescu a decis să răspundă! Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Raluca Bădulescu, scandal de proporții la Bravo, ai stil! A părăsit platoul:’Recalcitranta ești’

Citește și: Raluca Bădulescu, prima declarație după ce a fost prinsă că a condus sub influența substanțelor interzise:’Este vorba de medicamente pentru…’

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții:„Oboseala devine un plus’

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Câte kilograme are Raluca Bădulescu, după ce a slăbit spectaculos

Raluca Bădulescu și-a dorit să slăbească, iar visul ei s-a transformat în realitate, după ce a făcut operația de micșorare a stomaculu. A ajuns de la 120 de kilograme să cântărească 46, ceea ce pentru mulți ar însemna o schimbare mult prea drastică.

Însă, vedeta de la Kanal D este extrem de fercită cu modul în care arată și chiar spune că nu o interesează părerea celor din jur. Este mai fericită ca niciodată și recunoaște că acum mânâncă mult mai puțin.

,,Eu nu mănânc, revenim la povestea «schelet ambulant», «a dezgropat-o de vie pe mă-sa mare», «ia uite-o pe mumie», deci m-au asasinat pe social media. Băi nene, eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă. Îmi vin hainele frumos. Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealu-n viață, uite am 63 de cm în talie. Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva', a declarat Raluca la emisiunea online „Fiță cu Adiță'.

A vrut să-și micșoreze bustul

Raluca Bădulescu a mai declarat că ar fi vrut să facă o intervenție estetică prin care să își micșoreze bustul, însă a fost oprită de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Ea a stat câteva zile internată, a urmat un tratament și s-a întors acasă într-o variantă îmbunătățită.

„Să știi că voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un „banal’ Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la Matei Balș și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. Deci „rachetă nucleară’ sunt tratamentele, ei sunt geniali, iar medicii sunt extraordinari’, a mai spus ea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton