Însărcinată a doua oară, Alina Puşcaş a pregătit camera fetiţei sale

 Florentina Liutic
.

Alina Puşcaş mai are foarte puţin până va deveni mămică a doua oară, ea urmând să aducă pe lume o fetiţă.

 

Şi cum totul trebuie să fie pus la punct pentru venirea pe lume a fetiţei sale, Alina i-a pregătit deja camera micuţei, pe care a şi arătat-o fanilor săi de pe Instagram. Camera a fost decorată aşa cum trebuie pentru o fetiţă, în nuanţe de alb, roz si roşu, cu fluturi şi inimioare, iar pătuţul a fost deja montat.

 

Mai mult, Alina nu s-a putut abţine si i-a cumparat fetiţei sale şi câteva hăinuţe, în nuanţe de alb şi roz prăfuit şi cu desene extrem de simpatice.

 

Alina mai are un băieţel, Alexandru, care a împlinit 1 an în această vară, iar odata cu venirea pe lume a fetiţei sale in această toamna, vedeta îşi împlineşte visul de a avea doi copii. „Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți', declara Alina cu câteva luni in urmă.

 

Cu doar cateva zile inainte de a deveni mama a doua oara, Alina Puscas arata incredibil de bine si este intr-o forma fizica excelenta. Ea poarta salopete din denim pe care le accesorizeaza cu camasi, ii sau puloverele calduroase.

 

Citeste si:

 

Alina Puscas – Cat de bine arata in ultimul trimestru de sarcina

Alina Puscas va avea o fetita

Alina Puscas – Nu aduce anul ce aduce barza

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton