Inna a fost la un pas de nuntă: „Am fost cerută în căsătorie și am zis DA!”. De nu a mai vrut artista să se mărite

 Dumba Gabriela
.

Are aproape trei milioane de fani pe conturile de socializare și, cu toate astea, viața ei personală rămâne un mister pentru toți cei care îi îndrăgesc muzica. Doar cei foarte apropiați îi cunosc pe bărbații care au trecut prin viața ei și faptul că, la un moment dat, a fost la un pas de nuntă este primit cu surprindere chiar și de unii dintre prietenii ei.

images-cms-image-000045168images-cms-image-000045168

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fără să spună exact care dintre bărbații din viața ei i-au oferit inelul de logodnă, INNA a povestit în emisiunea lui Selly că în urmă cu ceva vreme a fost logodită, însă nunta nu a mai avut loc, artista și iubitul ei despărțindu-se de comun acord.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi', a povestit INNA care nu este adepta compromisurilor nici măcar de dragul întemeierii unei familii.

După despărțirea de Lucian Gitita, care în continuare îi este manager, artista a mai apărut doar la brațul lui John Perez, celebrul fotograf spaniol, fără să dea însă prea multe detalii despre relația lor amoroasă.

A mai fost cerută de nevastă pe scenă

În urmă cu cinci ani, Inna povestea, în cadrul unui interviu, că i s-a întâmplat de nenumărate ori ca fanii să-şi exprime simpatia în moduri diferite, iar cererile în căsătorie au loc aproape la fiecare concerte.

S-a întâmplat ca unii dintre ei să-şi tatueze numele meu, chipul meu sau autograful meu. Mă cer de soţie prin pancarte pe care eu le văd pe scenă când am concert. Îmi trimit scrisori, flori, cadouri la hotel', a spus Inna.

E ciudat să primeşti o cerere în căsătorie de la o persoană pe care nu o cunoşti. Am avut un concert în Bucureşti iarna trecută. Un fan a năvălit pe scenă cu inelul în mână şi a spus: Ta daaa!  Eu i-am răspuns: Nu, Nuuu! Nu ne-am înţeles.”, a mai spus artista.

A stat izolată de familia ei, în timpul stării de urgență

INNA a evitat să-i spună lui Selly cu cine și-a petrecut perioada de izolare, din timpul stării de urgență, însă a recunoscut că a stat departe de familia ei.

„Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă și nu am mai vrut să merg la ele că a fost un concert de vreo 3000 de oameni și mi-a fost teamă.

Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo 2 luni de zile. E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase', a spus Inna.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton