Fosta soţie a solistului Bruce Dickinson de la "Iron Maiden" a murit în condiţii suspecte! Avea 58 de ani: "Este o tragedie cumplită"

 Cica Cristina
.

Patrice „Paddy” Bowden, fosta soţie a legendarului solist 'Iron Maiden', Bruce Dickinson, a fost găsită moartă în casa ei din Londra, în condiții suspecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 58 de ani a fost identificat ca fiind al lui Patrice 'Paddy' Bowden de către paramedicii ambulanței din Londra. Fosta soție a lui Bruce Dickinson a fost găsită moartă în locuința ei de lux din Londra.

Inițial, s-a speculat că decesul s-ar fi produs din cauza noului coronavirus, însă fostul soț, dărâmat de pierderea sa, a precizat că a fost vorba despre un tragic accident, fără să mai ofere alte detalii.

Citește și: Inna a fost la un pas de nuntă:„Am fost cerută în căsătorie și am zis DA!'. De nu a mai vrut artista să se mărite

'Este o tragedie cumplită care pare a fi cauzată de un accident tragic. Copiii noştri, Austin, Griffin şi Kia, şi cu mine suntem cu toţii devastaţi… În semn de respect pentru amintirea lui Paddy nu vom mai face niciun alt comentariu în această perioadă dificilă şi dureroasă', a transmis Bruce Dickinson.

HellFest 2018 – Iron MaidenHellFest 2018 – Iron Maiden

Nici sursele medicale nu au precizat care ar fi fost cauza morții.

Bruce Dickinson și Patrice „Paddy” Bowden au divorțat în urmă cu doi ani, după un mariaj care a rezistat 29 de ani. Divorțul a fost unul costisitor, însă solistul Iron Maiden nu s-a arătat prea afectat de peirederea a 101 milioane de euro, căci s-a refugiat rapid în brațele blogerițe și instructoare de fitness, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Silvana Rîciu este însărcinată pentru a treia oară. Interpreta de muzică populară a dezvăluit sexul și numele bebelușului:'În primele 4 luni mi-a fost foarte rău zilnic'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton