Cum arată mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani după deces. Locul de veci este plin de jucării

 Lupescu Anca
.

Mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu este plin de jucării, asta pentru că artistul și soția lui au grijă ca locul de veci să fie mereu îngrijit, iar lumânările să ardă non-stop, în amintirea copilului lor. Mihăiță a murit în 2018 și a fost înmormântat în Cimitirul Străulești 2. Artistul și soția lui, Elena, i-au făcut un loc de veci superb pe care-l îngrijesc cu mare atenție.

Locul de veci arată extrem de vesel, iar mama băiatului îi aduce tot felul de decorațiuni, de la pitici de grădină, până la ciupercuțe și alte lucruri colorate, prin care Elena își arată dragostea față de fiul ei decedat.

Elena, mama băiatului, merge săptămânal la mormânt să pună flori, jucării noi, să aprindă lumânări și să curețe locul. Ca orice părinte care a trecut printr-o astfel de dramă, femeia încă nu poate accepta că fiul ei a murit.

Îi acoperă mormântul cu jucării

Conform angajaților din cimitir, Elena plânge de fiecare dată când ajunge la mormântul lui Mihăiță și îmbrățișează crucea.

Mai mult, ea îi aduce mereu câte o jucărie nouă pe care o așază pe marmură, îi șterge crucea de praf, îi aprinde lumânări, uneori plantează si flori de jur împrejur, după care stă pe bancă și privește în gol.

Pe lângă flori, jucării, îngerași și lumânări, soția lui Nelu Ploieșteanu a pus la mormântul fiului și mai multe lămpi solare care pe timpul zilei se încărcă de la soare, iar noaptea luminează locul de veci.

elena_ploiesteanu_82299600elena_ploiesteanu_82299600

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu a murit la 32 de ani, după o lungă suferință. Deși s-a născut perfect sănătos, un vaccin i-a distrus viața, după cum a declarat Elena, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

Elena l-a îngrijit, până la 32 de ani, îl spăla, îl hrănea cu lingurița, dormea cu el și îi schimba pamperșii.

Tratamentul lui era extrem de costisitor, iar femeia avea un frigider plin cu medicamente. Zilnic, conform declarațiilor lui Nelu Ploieșteanu, tratamentul băiatului costa între 100 și 200 de lei. Din păcate, însă, în 2018, Mihăiță s-a stins, din cauza apariției unor complicații pulmonare, pe care medicii nu au reușit să le rezolve.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton