Incredibil cum arată mama lui Cher la 94 de ani, deși a avut o viață de calvar! Georgia Holt a fost fotomodel și are un secret pentru această "tinerețe veșnică"

 Dumba Gabriela
.

Circula o glumă zilele trecute, în social media, după ce Cher a postat o fotografie în care apărea cu mama ei și din care pare că sunt surori, nu mamă-fiică: „ce te sperie mai mult? Cher la 74 de ani, mama ei la 94 sau chirrgul?”. Însă, atât Cher, cât și mama ei, Georgia Holt, susțin că nu au operații estetice și altceva le ține în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 9 iulie, Georgia Holt, mama lui Cher a împlinit 94 de ani, însă necunoscându-i vârsta din buletin, i-ai da sigur cu cel puțin 30 de ani mai puțin. Poate că și motto-ul după care și-a ghidat mereu viața a ajutat-o să îmbătrânească atât de frumos. Mama crede că nicio femeie nu trebuie să se gândească ca ar avea un termen de expirare odată cu trecerea timpului', spune Cher.

51jIfZU-iXL51jIfZU-iXL

Fost fotomodel și cântăreață, Georgia nu a avut o viață ușoară, cum ar putea crede mulți, ba dimpotrivă.

Cu un tată alcoolic şi violent şi o mamă de numai 13 ani care a părăsit familia când ea avea doar 5 ani, Georgia a avut o copilărie de calvar. A fost trimisă să cânte în cluburi pentru a face rost de bani, iar la 10 ani deja făcea duete şi turnee. Tatăl său a încercat să o omoare de mai multe ori pe ea și pe fratele ei pentru a avea mai puține guri de hrănit. A reușit să fugă de acasă, iar la 17 ani a rămas gravidă cu Cher.

Georgia a divorţat de tatăl fiicei ei, un sofer de tir, înainte ca Cherilyn să facă un an şi a fost nevoită să muncească din greu pentru a-şi hrăni copilul: Eram extrem de sărace', povesteşte Cher.

Pentru că nu-și putea crește fiica din cauza slujbei de noapte, Georgia a fost nevoită să o plaseze pe Cher la orfelinat. Însă, atunci când a vrut să o ia înapoi, Georgiei i s-a reproșat că este o mamă denaturată și că trebuie să-și dea copilul spre adopție. Însă, cu ajutorul Poliției, după șase luni, a reușit să-și recupereze copilul.

Mama se simţea atât de neputincioasă şi neputinţa este un lucru oribil', a povestit Cher, despre acea periadă din viața lor, și a compus o melodie în anul 2000 despre acel moment greu, intitulată Sisters of MercyNu vreau să discreditez nicio religie, chiar voiam să devin măicuţă atunci când urmam cursurile şcolii catolice, dar am simţit că trebuie să scriu despre lucrurile care pot răni şi alţi oameni'. 

Georgia Holt a fost măritată de 6 ori

Georgia Holt a fost măritată de șase ori, dintre care una cu repetiţie, cea cu tatăl lui Cher, John Sarkisian. Abia al cincilea soț a fost un tată bun pentru fiicele ei, bancherul Gilbert Hartmann LaPiere. Acesta i-a adoptat cele două fiice, pe Cher şi pe Georganne, dându-le şi numele de familie, LaPiere. 

Cum se mențin în formă Cher și mama ei, Georgia Holt

Cher și mama ei susțin că nu au la activ nici o operație estetică, deși comparând fotografiile lor de-a lungul timpului se vede clar că trăsăturile li s-au schimbat și nu în mod natural.

Cher și Georgia au gene bune, însă amândouă au făcut mult sport de-a lungul vieții și au mâncat sănătos. În plus, se bucură de viață și apreciază toate darurile pe care li le-a oferit soarta, indiferent cât de mici au fost ele.

„Trebuie să faci multe exerciţii fizice, dacă vrei să-ţi păstrezi trupul frumos şi tânăr', a mărturisit Cher pentru revista „People'. „Mulţumesc lui Dumnezeu că am fost mereu băieţoasă, aşa că nu mi-a fost greu să fac sport. Îmi plac dulciurile şi cafeaua, dar mă abţin. Nu fac niciodată excese, ca să pot să intru în costumele mele de scenă. Am mereu grijă ce mănânc şi cât mănânc. Când aveam vârsta de 40 sau de 50 de ani nu trebuia să am grija asta, dar acum trebuie să fiu activă, să fac surf şi tenis', spune diva, menționând că și mama ei are același stil de viață.

Cher recunoaşte că, atât ea, cât și mama ei, au reuşit să aibă mereu un trup perfect datorită instructorului de gimnastică, ce nu le-a permis să lenevească pe canapea.

foto: Twitter, libertateapentrufemei.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton