Incredibil ce nume i-a ales Elon Musk copilului său! „Nu e ilegal, dar nu poate fi acceptat”! Este imposibil de pronunțat, în orice limbă

 Oana Pantazi
.

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și Space X a devenit recent tată pentru a șaptea oară. Miliardarul a ales însă pentru fiul său un nume de domeniul SF, pe care nu-l va putea folosi…

Artista canadiană Grimes (32) a născut un băiețel la începutul acestei săptămâni, făcându-l tată pentru a șaptea oară pe Elon Musk. Miliardarul a mai avut șase copii, dintre care unul a murit, cu prima sa soție, scriitoarea Justine Wilson. Fondatorul Tesla și Space X (48) a făcut anunțul pe Twitter, menționând că atât bebelușul, cât și mama se simt bine.

Elon Musk

Bebelușul X Æ A-12

Întrebat de un fan care este numele pe care el și Grimes l-au ales pentru micuț, Musk a dat un răspuns care multora li s-a părut o glumă sau, cel puțin, un mesaj codificat: X Æ A-12. Se pare însă că miliardarul nu a glumit deloc, deși e greu de crezut cum va fi strigat Musk Jr. de părinții săi și, ulterior, de prieteni și de colegi la școală. De altfel, într-un interviu anterior, mama copilului, Grimes (al cărei nume este, de fapt Claire Boucher), a ținut să menționeze că, deși se va naște băiat, ea și soțul ei îi vor da micuțului posibilitatea să își aleagă singur genul… Nu putem decât să ne întrebăm dacă X Æ A-12 este nume de băiat sau de fată!

Citește și: Premieră la Hollywood! Tom Cruise este primul actor care va pleca în spațiu pentru a turna un film

Grimes

Legea e clară – numele nu va putea fi folosit!

În pofida faptului că aceasta este dorința părinților micuțului, conform lui David Galss, avocat specializat în dreptul familiei, deși numele fiului lui Musk nu este ilegal, acesta nu va fi acceptat de către stat ca fiind valabil.

„În California, se pot utiliza cele 26 de litere din alfabetul englez pentru numele unui copil. Astfel, nu puteți avea numere, cifre romane, accente, umlauturi sau alte simboluri sau emoji. Doar apostroful – pentru un nume precum O’Connor – este acceptat', a menționat avocatul.

Avocatul a mai menționat și că, dacă Elon și Grimes au completat certificatul de naștere cu X Æ A-12 la spital, actul va fi transmis autorităților și apoi respins, părinților urmând a li se cere să aleagă alt nume.

Au posibilitatea de a contesta respingerea cererii, dar este puțin probabil că vor avea câștig de cauză. Nu cred că poți spune că este ilegal, dar pur și simplu nu va fi acceptat', a completat Glass.

Citește și: Nu e glumă! Milionarul Viorel Cataramă se autoinfectează azi cu noul coronavirus, iar fiul său de 18 ani îi urmează exemplul. Cum a reacționat medicul Adina Alberts, soția lui

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton