Dorin Goian și Mihai Neșu, gest impresionant pentru o familie din Suceava: "Cu banii din licitație vom sprijini o familie foarte amărâtă cu mulți copii, afectată crunt și de Coronavirus"

 Cica Cristina
.

Foștii fotbaliști Dorin Goian și Mihai Neșu fac un gest de milioane, în plină pandemie de coronavirus. Cei doi depun toate eforturile pentru a ajuta o familie defavorizată din Suceava. Iată la ce s-au gândit!

Dorin Goian nu este la primul act de caritate, ci de-a lungul timpului a ajutat mai multe familii nevoiașe. De data aceasta vine cu o idee fantastică: vrea să ofere un antrenament privat de o oră, iar cu banii din licitație va ajuta oamenii care au cea mai mare nevoie în aceste vremuri.

Citește și: Papa Francisc, gest impresionant pentru România, în plină pandemie de coronavirus.Ce donație a făcut Suveranul Pontif pentru bolnavii de COVID-19 din Suceava

„Dorin Goian (…) are o idee fabuloasă: își donează și timpul (60 minute) oferind un antrenament privat. Trebuie să fie o experiență fenomenală să te antreneze și să-ți explice secretele, tehnici și tactica fotbalului căpitanul naționalei României. El face asta pentru Bucovina! Cu banii din licitație vom sprijini o familie foarte amărâtă cu mulți copii, afectată crunt (și suplimentar) de Coronavirus (medicamente, laptopuri, tabletă)', a declarat Ștefan Mandachi.

Mihai Neșu face o donație specială

Pentru că înțelege suferința mai bine ca oricine, Mihai Neșu vine în ajutorul fostului său coleg. El promite să ofere o donație specială: un tricou pentru câștigător, după „ora de antrenament cu Goian”.

Citește și: Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț.Maria s-a căsătorit și și-a deschis o afacere

„Un bonus extraordinar este oferit de colegul lui Goian de la națională și de la Steaua, Mihai Neșu (după părerea mea, cel mai bun fundaș stânga din țara asta de când mă uit eu la fotbal). Neșu știe mai bine ca oricine ce înseamnă suferința. El ne oferă tricoul lui, care va fi primit de cel care câștigă antrenamentul cu Dorin Goian!!!

Sau o luăm invers, poate-i mai bine: câștigi tricoul lui Neșu și BONUS antrenamentul cu Goian!', a mai precizat Ștefan Mandachi, potrivit spynews.ro.

Licitația se va termina vineri seară, înainte de miezul nopții. Antrenamentul oferit de Dorin Goian ar urma să se desfășoare când situația o va permite, de îndată ce va trece pandemia de coronavirus.

Sursa foto: Hepta, Facebook

Citește și: Mihai Neşu, mărturisiri emoţionante, la 9 ani de la tragicul accident:„Mă ajută Dumnezeu, nici nu simt că sunt paralizat!'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton