Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

 Oana Pantazi
.

Dacă Eva, fiica Andreei, este deja un adevărat influencer pe Instagram, Petru, mezinul familiei, este o prezență mult mai discretă. Iată cât de mult s-a schimbat fiul vedetei de la ultima apariție publică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Au trecut deja trei ani de la prima apariție mondenă a lui Petru, fiul Andreei Berecleanu și al lui Andrei Zaharescu. Atunci în vârstă de 12 ani, Petru era cu o jumătate de cap mai scund decât mama lui, aflată pe tocuri, însă, trei ani mai târziu, lucrurile s-au schimbat radical. La 15 ani, fiul vedetei este deja cu un cap mai înalt decât și a devenit o frumusețe de băiat, de care vedeta este extrem de mândră.

Citește și: Cum a fost carantina în Dubai pentru Raluca Zenga: „Virusul este încă o amenințare reală care ne pândește, parcă, la cotitură” Ce măsuri de precauție și-au luat ea și copiii / EXCLUSIV

Petru e pasionat de bashet și de înot

Anul trecut, într-o postare pe Instagram Andreea îi făcea o declarație de dragoste fiului ei, mărturisind că deja are nevoie de tocuri pentru când se află în prezența lui…

„Ca să ajung să-l pup așa, pe obraz, am nevoie de tocuri de 7. Dacă vreau să ajung la frunte, am nevoie de tocuri de 10. Când glumește și nu se lasă pupat din prima, se ridică pe vârfuri și eu nu mai ajung deloc. Invers, mă ia de gât și se uită de sus în jos la mine, protectiv. Și eu îmi dau seama că am așteptat aproape 14 ani acest moment! Te iubesc, Petru!'.

Acum, Petru, care mărturisea că este pasionat de baschet și de înot, s-ar putea gândi foarte serios la o carieră în acest domeniu.

andreea-berecleanuandreea-berecleanu


La 18 ani, Eva arată ca un fotomodel

La 18 ani, Eva Zaharescu îi calcă pe urme mamei sale, adolescența transformând-o, dintr-o fetiță adorabilă, într-o tânără incredibil de frumoasă și de sexy, care nu se sfiește în fața camerei foto. Din fotografiile postate în social media, este evident că Eva stăpânește arta de a poza în fața obiectivului și este evidentă, de asemenea, moștenirea genetică primită de la celebra ei mamă.

Citește și: Fiica actriței Monica Bellucci este uluitor de frumoasă! La 15 ani, Deva Cassel este fotomodel și îi seamănă leit mamei sale

De altfel, Eva e obișnuită de mică cu lumina reflectoarelor. În plus, în urmă cu circa doi ani, adolescenta a făcut parte dintr-o campanie amplă a unui cunoscut brand de produse cosmetice, iar Andreea ne-a confirmat atunci că fata s-a descurcat cu brio: „A fost ca peștele în apă. S-a descurcat foarte bine, și la interviuri, și la fotografii„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton