Dieta lui Nicole Kidman, la 53 de ani. Secretul ei: mănâncă 5-6 mese pe zi și ține cont de regula 80-20

 Cica Cristina
.

Nicole Kidman afișează o siluetă de invidiat de ani buni și mulți s-au întrebat care sunt secretele unui trup suplu, tras ca prin inel! Vedeta are câteva trucuri pentru a se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actrița Nicole Kidman duce un stil de viață echilibat, care o ajută să-și mențină silueta. Chiar ea a dezvăluit după ce reguli alimentare se ghidează sau pentru ce exerciții fizice optează pentru a nu întâmpina probleme de greutate. Ce-i drept, până acum regimul a funcționat în cazul ei, pentru că nu prea a avut episoade în care să se lupte cu kilogramele în plus.

Înainte de toate, Nicole Kidman mizează pe moderație. Atât timp cât nu exagerează cu porții mari de mâncare, își permite chiar și să se bucure de mâncărurile sale favorite, care includ de la pizza și paste până la prăjiuri.

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Rebel Wilson să slăbească 18 kilograme în timp-record.Ce consumă actrița în fiecare dimineață

„De fapt nu sunt atât de strică în ceea ce priveşte dieta mea. Mănânc aproape orice, dar cu moderaţie. Aceeaşi regulă o aplic şi în cazul sportului, încerc să nu fiu foarte strictă, a declarat la un moment dat Nicole Kidman, care a ținut să menționeze că ia multivitamine zilnic.

Nicole Kidman a dezvăluit că în majoritatea timpului, dar mai ales când merge în turnee cu partenerul ei, Keith Urban, are grijă să respecte regula 80-20:

Citește și: Dieta cu care Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme:”A devenit un stil de viață!”/ La 46 de ani, cântăreața de muzică populară arată ca la 20

„În turnee există multă mâncare de tip fast food, iar eu nu sunt o persoană care să-şi nege dorinţele. De regulă mă ghidez după formula 80% mâncare sănătoasă, uneori chiar 70%, şi restul de 20 sau 30% sunt rezervate poftelor nesănătoase, a spus actriţa pentru „Womens Health.

Nicole Kidman mănâncă 5-6 gustări pe zi

Nicole Kidman preferă proteinele slabe. Astfel, fructele de mare proaspete, scoicile, creveţii, peștele, crabii, homarii sau salatele nu lipsesc din meniul ei.

Citește și:Dieta Salmei Hayek la 53 de ani!Trucul simplu la care apelează actrița încă din adolescență și care a nu a dat greș niciodată

În egală măsură, Nicole Kidman nu consumă trei mese pe zi, ci are cinci sau șase gustări pe timpul unei zile. Motivul? Vedeta susține că mesele mici impulsionează metabolismul să ardă caloriile mai repede, nivelul de zahăr din sânge fiind ţinut sub control, notează adevarul.ro.

O altă regulă de care Nicole Kidman nu se dezice este consumul alimentelor ecologice, evitându-le pe cele cultivate cu pesticide sau hormoni de creștere.

Citește și: Magda Pălimariu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Dieta prezentatoarei rubricii Vremea de la Pro TV:”Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă”

Nicole Kidman aleargă aproximativ 15 km pe zi

Desigur, sportul este parte dintr-un stil de viață echilibrat, pentru un trup zvelt și armonios. Nicole Kidman practică yoga, pilates, cardio, joacă golf sau tenis o dată pe săptămână, înoată de două ori pe săptămână în piscină, face meditație câte 20 de minute în fiecare dimineață, și alte 20 seara și nu în ultimul rând aleargă mult. Vedeta ajunge să parcurgă până la 15 km pe timpul săptămânii și aproape 18 kilometri în alergare în aer liber, în weekend.

Citește și: Dieta care o ajută pe Gwyneth Paltrow să se mențină suplă, la 48 de ani.Evită alimentele care îi provocă foame

„Trebuie să facem din sănătate, mişcare şi nutriţie un aspect important al vieţii noastre, pentru că în cele din urmă sănătatea, fizică şi psihică, este baza vieţii noastre. De-a lungul anilor mi-am dat seama că dacă nu eşti sănătos nu ai nimic. Aşa că sănătatea este pentru mine pe primul loc. Şi cum faci să te menţii în formă când ai doi copii, un soţ şi foarte multă muncă? Îţi găseşti un echilibru. Fac yoga, alerg şi meditez. Am mare grijă de mine şi încerc să mănânc cât mai sănătos, consideră Nicole Kidman, care nu ignoră niciun aspect atunci când vine vorba despre siluetă și îngrijire.

Citește și: La 52 de ani, Julia Roberts arată la fel de bine ca în filmul Pretty Woman.Dieta care o ajută să slăbească 3 kilograme în 3 zile

Monte Carlo Gala for The Global OceansMonte Carlo Gala for The Global Oceans

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton