Încep preselecțiile pentru Românii au talent sezonul 11. Cum se vor desfășura, în contextul pandemiei de COVID-19

 Lupescu Anca
.

Încep preselecțiile pentru Românii au talent sezonul 11. Caravana Românii au talent vine în țară pentru a îi cunoaște pe eroii următorului sezon și a le da ocazia să cucerească publicul prin momentul pe care l-au pregătit. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Românii au talent sezonul 11 e gata să caute noi concurenți

Pe 8 septembrie, caravana Românii au talentul sezonul 11 ajunge la Constanța la Hotel Oxford, pe 10 septembrie la Galați, la Hotel Ibis Styles Dunărea, iar săptămâna se încheie pe 12 septembrie la Iași, la Hotel Unirea. Următoarea săptămână echipa va merge la Craiova, pe 16 septembrie, la hotel Europeca și la Timișoara, pe 18 septembrie, la Hotel Boavista. Caravana își va încheia căutările la Cluj Napoca, pe 20 septembrie, la Grand Hotel Napoca și pe 22 septembrie, la Brașov. 

Premieră în istoria show-ului Românii au Talent. Cum se votează marele câștigător la finala de vineri seara

Cum se vor desfășura preselecțiile Românii au talent

Echipa Românii au talent sezonul 11 va asigura toate condițiile de siguranță pentru această perioadă: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare. 

Și finala sezonului 10 Românii au talent s-a desfășurat diferit, din cauza pandemiei.

Ce face Radu Palaniță și cu ce se ocupă după ce a câștigat Românii au talent: „Nu voi renunța niciodată, îmi place foarte mult ceea ce fac”. Cât de mult i s-a schimbat viața / EXCLUSIV

Marea finală a show-ului a avut loc în casa concurenților, prin Skype, asta pentru protejarea concurenților, a spectatorilor și a juriului. 

Radu Palaniță este câștigătorul Românii au Talent sezonul 10. Momentul a fost unul impresionant, care a lăsat jurații fără cuvinte, dar și spectatorii, care s-au mobilizat masiv și au votat pentru Radu Palaniță.

radu-palanita-a-castigat-romanii-au-talent-sezonul-10_size19radu-palanita-a-castigat-romanii-au-talent-sezonul-10_size19

Rămâne de văzut cine vor fi concurenții Românii au talent sezonul 11 și cu ce surprize îi vor încânta pe telespectatori și pe juriu.

Spectatorii și-au ales concurentul preferat, iar momentul decernării marelui premiu a fost cu adevărat deosebit, chiar dacă fiecare a trăit emoțiile în intimitatea sufrageriei sale.

Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent sezonul 10 și marele premiu de 120.000 de euro

În sezonul 10 și participanții clasați pe locurile 2 și 3, adică Siena Mușcan și Mihai Țigaret  au fost recompensați pentru performanțele lor, cu premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. Premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro a fost câștigat de Vlad Ciobanu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton