Bianca Comănici de la Puterea Dragostei speră la o împăcare cu Livian: "Este sufletul meu pereche"

 Cica Cristina
.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei nu poate trece peste despărțirea de Livian. Fosta concurentă a transmis un mesaj la primele ore ale dimineții!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei încă speră la o împăcare cu Livian. Câștigătorii sezonului 2 par că încă mai nutresc sentimente unul pentru celălalt, însă întâmpină dificultăți în relație și nu pot forma momentan un cuplu.

Povestea lor este presărată de intrigi și controverse, despărțiri și împăcări. La acest moment nu mai formează un cuplu, însă Bianca susține că Livian este sufletul ei pereche. Se pare că gândul la fostul partener nu o lasă deloc să doarmă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a transmis un mesaj la 4 dimineața.

Citește și: Încep preselecțiile pentru Românii au talent sezonul 11.Cum se vor desfășura, în contextul pandemiei de COVID-19

Nu este decât ora 4 și 22 de minute și mă uitam mai devreme la clipuri cu mine și cu Livian și pot să zic că am rămas surprinsă pentru că simțeam fluturași, pe cuvânt, îi simțeam în stomac și mă gândesc că dacă după atâta timp încă simt fluturașii ăștia, cu siguranță vor fi tot restul vieții mele pentru că este sufletul meu pereche.

Clar nu o să poată să scoată nimeni asta din sufletul meu, oricât de mult încearcă unii dintre voi. Dragostea pe care i-o port și dragostea pe care mi-o poartă el mie v-o doresc și vouă, celor care nu aveți parte de așa ceva, vă doresc din suflet să trăiți o poveste de iubire așa cum trăiesc eu cu Livian. Deși e la distanță, el e aici lângă mine', a transmis Bianca pe Instagram.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă!Decizia radicală luată de Patrick la 15 ani

Tatăl Biancăi este împotriva relației cu Livian

Mama Biancăi este încântată de relația fiicei sale și chiar la îndrăgit pe cel care i-ar putea deveni ginere. Mai mult, a venit special în Capitală pentru a-l cunoaște. Din păcate, tatăl Biancăi nu doar că nu este de aceeași părere, dar nu îl vrea deloc pe Livian alături. I-a spus fiicei sale să vină acasă, la Tecuci, singură. Bianca este totuși optimistă că tatăl își va schimba mentalitatea în timp.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul:'Făcea pașii dictați de ea'

‘După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!’, a mai povestit Bianca.

Bianca-Comănici-1Bianca-Comănici-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton