Încă o despărțire la Hollywood! Julianne Hough i-a spus adio soțului ei după trei ani de căsnicie

 Oana Pantazi
.

Deși erau priviți ca un cuplu solid, actrița Julianne Hough și soțul ei, Brooks Laich, și-au spus adio după trei ani de căsnicie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actrița Julianne Hough și soțul ei, Brooks Laich, unul dintre cuplurile cele mai admirate de la Hollywood, și-au luat fanii prin surprindere, anunțându-și despărțirea, după 6 ani de relație și 3 de căsnicie.

S-au izolat… separat

Se pare că pandemia de coronavirus le-a creat celor doi soți și probleme de natură personală, actrița petrecându-și izolarea departe de soțul ei. Drept urmare, recent, cei doi soți au transmis o declarație comună în care și-au anunțat separarea:

„Ne-am acordat cu drag și cu atenție timpul necesar pentru a ajunge la decizia de a ne separa. Împărtășim multă dragoste și respect unul față de celălalt, iar aceste sentimente vor rămâne în inimile noastre. Vă rugăm să dați dovadă de compasiune și discreție față de noi, în această perioadă în care încercăm să mergem înainte'.

Citește și: Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: „Nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe” / EXCLUSIV

„Se vor iubi mereu”

Julianne and Brooks s-au distanțat social literalmente în ultimele două luni, în contextul pandemiei de coronavirus. Ea a stat în Los Angeles, în timp ce soțul ei și-a petrecut timpul în Idaho. Julianne has stayed in Los Angeles, while Brooks spent time in Idaho. „El o iubește. Ea îl iubește. Pot spune cu siguranță că se vor iubi mereu. Dar au înțeles amândoi că nu sunt făcuți să-și trăiască viețile ca soț și soție”, a spus pentru People un apropiat al cuplului.

Citește și:La patru luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a transmis un mesaj cu subînțeles: 'Buzele tale au spus minciuni'

Julianne Cooper este cunoscută mai ales pentru rolurile sale din Harry Potter – Sorcerer’s Stone, Burlesque, producția de televiziune de Grease, unde a fost protagonistă, Burlesque, Footloose și Safe Heaven. Actrița a fost și jurat al emisiunii Americas Got Talent, în 2019. Brooks Laich este un fost jucător profesionist de hochei pe gheață.

Cei doi sunt împreună din 2014, iar un an mai târziu și-au oficializat relația pe Instagram, anunțându-și logodna, iar în 2017 s-au căsătorit în cadru restrâns.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton