În ce relații a rămas Mihai Sturzu cu Florin Grozea, după destrămarea trupei Hi-Q. Cum l-a afectat plecarea Danei Nălbaru: „Nu a fost deloc ușor”

 Oana Pantazi
.

În ce relații a rămas Mihai Sturzu cu Florin Grozea, după destrămarea trupei Hi-Q. Au trecut mai bine de 20 de ani de când trupa Hi-Q era în vogă, dar Mihai Sturzu a continuat să păstreze legătura cu Florin Grozea. Iată ce povestește despre destrămarea trupei, relația dintre ei, dar și despre cel mai greu moment din carieră – plecarea Danei Nălbaru din trupă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații a rămas Mihai Sturzu cu Florin Grozea, după destrămarea trupei Hi-Q. Probabil că și acum „Gașca mea”, una dintre hiturile lor, se mai aude la petrecerile nostalgicilor, deși Mihai Sturzu, Florin Grozea și Dana Nălbaru nu mai formează de ani buni o echipă. Cei trei au pornit pe drumuri separate, au profesii diferite, însă au continuat să păstreze legătura.

hi-q-1-scaled-1hi-q-1-scaled-1

În ce relații a rămas Mihai Sturzu cu Florin Grozea, după destrămarea trupei Hi-Q

Nu puțini dintre fanii lui Mihai Sturzu au fost uimiți să vadă că la bordul avionului care îi ducea în vacanță se afla artistul lor preferat… pentru că, de ceva timp, acesta este pilot de linie.

„E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda, ca la masă cu Hi-Q. Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent. Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia', a mărturisit vedeta, pentru FANATIK.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Mihai Sturzu, după ce a renunțat la trupa Hi-Q și la politică, și a devenit pilot:'Eu mi-am petrecut copilăria în comunism și…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum era Alexandru Arșinel, de fapt, ca tată și ca director de teatru. Silviu Biriș, despre fața nevăzută a marelui actor:'Parcă a căzut o mască'

Citește și: Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav:'Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, imagine adorabilă cu fiul lui, Liam. Cum i-a surprins Corina Caciuc pe stradă, la plimbare

„Ne vedem mai rar, dar vorbim non-stop'

Cu toate acestea, cei 18 ani în care Hi-Q a făcut furori nu pot fi uitați, așadar Mihai Sturzu a păstrat legătura în special cu Florin Grozea, de care îl leagă o prietenie încă din timpul grădiniței.

„Ne vedem mai rar, dar vorbim non-stop, el a hotărât să se mute la Barcelona. Ne vedem de câteva ori pe an sau mai mergem la Brașov, dar suntem mereu în contact', a mai adăugat el.

Cum l-a afectat plecarea Danei Nălbaru

Cât despre cel mai dificil moment din carieră, Mihai Sturzu a recunoscut că acesta s-a petrecut atunci când colega lor de trupă a luat decizia de a porni pe un alt drum.

„Când a plecat Dana din trupă. A fost un moment care ne-a luat prin surprindere, nu a fost deloc ușor. A plecat din motive personale, ca să urmeze o altă carieră', a mai spus Mihai Struzu pentru sursa citată.

Mihai Sturzu: „Teo și Mircea au fost șansa noastră”

Puțini știu că Mihai Sturzu, Florin Grozea și Dana Nălbaru le datorează ascensiunea rapidă lui Teo și lui Mircea Badea, care i-au promovat pe sticlă, iar de aici a început totul.

„Teo și Mircea au fost șansa noastră. Aveam 19 ani, eram o trupă din Brașov cu trei melodii pe un CD. Datorită lor am apărut la TV și sunt sigur că au pus o vorbă bună și pentru prima noastră emisiune TV în calitate de prezentatori.

A fost frumos începutul, era o perioadă mult mai „romantică atunci, mai relaxată. Îmi aduc aminte faptul că eram super fericiți și entuziasmați pentru fiecare experiență nouă pe care o trăiam. Nu ne păsa prea mult de bani, faimă sau alte prostii. Ne bucuram pur și simplu de ce ne oferea viața”, a dezvăluit Mihai Sturzu într-un interviu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton