Ce probleme a avut Paula Rădulescu în comunism, pentru că era soția lui Dem Rădulescu: „Au avut grijă ca nu cumva o nevastă ca a lui să facă vreo prostie”

 Oana Pantazi
.

Ce probleme a avut Paula Rădulescu în comunism, pentru că era soția lui Dem Rădulescu. Paula Rădulescu, prima soție a lui Dem Rădulescu, mărturisește că mariajul cu reputatul actor i-a adus nu doar beneficii, ci și probleme. În perioada regimului comunist, actorii erau privilegiați, pe de o parte, însă, în egală măsură, erau atent supravegheați, mai ales cei care plecau peste hotare. Iată ce dezvăluie prima soție a reputatului actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme a avut Paula Rădulescu în comunism, pentru că era soția lui Dem Rădulescu. Cei care fac parte din categoria de vârstă 50+ își aduc aminte foarte bine de Paula Rădulescu, prima soție a lui Dem Rădulescu, o prezență carismatică pe micul ecran. Actrița a dezvăluit, printre altele și care au fost costurile faptului că a fost căsătorită cu un „bun național”, marele actor, fiind în atenția Securității, la fel ca și majoritatea colegilor săi de breaslă, pe vremea lui Ceaușescu.

1147900392480167074811479003924801670748

Ce probleme a avut Paula Rădulescu în comunism, pentru că era soția lui Dem Rădulescu

Între Paula Rădulescu și Dem Rădulescu a fost dragoste la vedere, iar povestea lor a durat 22 de ani. El era cu 9 ani mai mare. Pe atunci, ea se numea Paula Ortansa Albăstroiu, era o balerină foarte talentată, iar pe scena teatrului și în scheciurile comice de la televiziune a ajuns oarecum întâmplător, având de surmontat problema unei voci atipice, pițigăiată, ca de copil. Căsătoria cu Dem Rădulescu a fost o binecuvântare pentru ea, inclusiv pe plan profesional, deoarece a avut multe de învățat. Iată însă că asta a venit la pachet și cu unele probleme…

Citește și: Fiica lui Dem Rădulescu face dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la moartea tatălui ei: ‘ Râdeam, ne jucam, desenam cot la cot’

Citește și: Ce semne primește fiica lui Dem Rădulescu, de la tatăl ei, din lumea de dincolo: „În momentele de cumpănă…’

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost prezent la parastasul de 6 ani al tatălui ei: „Mulți au uitat'

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița a împlinit 64 de ani. Ce tort inedit a primit fosta Miss România / EXCLUSIV

„Pentru mine a fost un lucru extraodinar că am fost soția lui, am învățat teatru non-stop. Au protejat însă un bun național, care era Dem Rădulescu, iar eu făceam parte din acest așa ceva. Au avut grijă ca nu cumva o nevastă ca a lui să facă vreo prostie sau altceva. Ei erau bine supravegheați oriunde mergeau.

Apoi am ieșit și eu peste hotare, dar mai târziu. Chiar nu știu ce s-a întâmplat. La fel și cu rolurile dublate. Am fost și plecată, dar puțin, și nu cât se putea. Dar nici nu m-am zbătut, nu am cerut niciodată nimic, nici măcar o mărire de salariu. Știam că tot va veni ceva. Eu pot face orice. Chiar dacă îmi dai un copil nou-născut sau un papagal, a dezvăluit Paula Rădulescu pentru Ego.ro.

Paula Rădulescu: „Am fost prieteni, eu l-am ajutat să fie el”

„Cine e fata aia? Aş vrea să o cunosc şi eu” – așa a început povestea de dragoste dintre Paula Rădulescu și cel care avea să-i fie soț timp de 22 de ani, Dem Rădulescu. S-au cunoscut la Râmnicu Vâlcea, iar el, mai mare cu 9 ani, a fost iremediabil vrăjit de frumoasa și delicata tânără blondă.

„Am fost prieteni, eu l-am ajutat să fie el, în aceeași măsură în care el m-a ajutat să fiu eu. Atât de tare l-am lăsat în pace și l-am înconjurat, nu ne risipeam în petreceri, cum făceau artiștii. Doar ne povesteam cum a fost la teatru. El vedea foarte multe filme și mi le povestea. Ziua mea liberă era lunea, în care făceam lucruri administrative pentru casă, dar era și ziua de filme la ACIL. Nu i-am îngrădit libertatea nici eu lui, nici el mie, în niciun fel. Contează extrem de tare să știi că sigur ai un loc unde poți povesti, unde poți să exiști și să te simți bine”, a mai spus Paula Rădulescu pentru sursa citată.

Relația lor s-a încheiat amiabil, după mai bine de două decenii, iar Dem Rădulescu s-a căsătorit apoi cu fosta lui studentă, Adriana Șchiopu, care i-a dăruit și o fiică – Irina, acum actriță și ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton