În ce relații a rămas Cosmin Seleși cu Alina Pușcaș, după ce și-a dat demisia de la Antena 1: „Este o fată...”

 Dumba Gabriela
.

În ce relații a rămas Cosmin Seleși cu Alina Pușcaș, după ce și-a dat demisia de la Antena 1. Cosmin Seleși a dat Antena pe Pro TV, iar la multe luni distanță de când a ales să facă schimb între televiziuni, actorul a dezvăluit ce relație mai este acum între el și fosta lui colegă de platou, Alina Pușcaș. Cei doi au lucrat timp de 10 ani împreună, în emisiunea „Te cunosc de undeva” și inițial s-a crezut că după plecarea lui de la Antena 1 urmează cea a Alinei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații a rămas Cosmin Seleși cu Alina Pușcaș, după ce și-a dat demisia de la Antena 1. Cosmin Seleși a fost coleg de platou cu Alina Pușcaș aproape zece ani, de la începutul emisiunii Te cunosc de undeva. Din acest sezon însă, în locul lui este Pepe.

7777

În ce relații a rămas Cosmin Seleși cu Alina Pușcaș, după ce și-a dat demisia de la Antena 1

Cosmin Seleși a lucrat pentru trustul Intact aproape nouă ani, însă după venirea pandemiei, acesta a părăsit Antena 1 pentru Pro TV. Îi este dor, însă, de foștii colegi.

„De Alina îmi este dor! Pușcalina este o fată foarte drăguță, o mamă eroină și aia cu trei copii. Mai vorbim, da, mai răruț, dar mai vorbim', a declarat Cosmin Seleși despre Alina Pușcaș pentru click.ro.

Deși a renunțat la colaborarea cu trustul Intact Media, Seleși are numai cuvinte de laudă despre foștii colegi, semn că nu a plecat cu scandal.

 „Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…) A fost o experiență foarte frumoasă.

Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta.

Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine', spunea Cosmin Seleși.

Citește și: Nosfe a fost înmormântat.Artistul care a murit la 37 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de 7 ani

Citește și: Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani.Seamănă leit cu mama sa, Monica Gabor

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea: „Seamănă mai mult cu Mircea'/ EXCLUSIV

Cu ce emisiune revine Cosmin Seleși la TV

Cosmin Seleși vine pe micile ecrane, din această toamnă, cu surprize pentru români! Moderatorul emisiunii Batem palma!', de la Pro TV, a dezvăluit cum este acomodarea la noul loc de muncă, după ce a plecat de la Antena 1.

„Cu ajutorul acestei emisiuni reușesc să le aduc telespectatorilor multe zâmbete și emoții. Aș putea spune și unor concurenți chiar niște bani! Pentru mine nu reprezintă o trecere ce am făcut, de la Antena 1 la ProTV. 

Eu de aici am plecat, dacă este să o luăm așa. Este cum m-aș întoarce acasă! Este o diferență ca la orice job, da! Adică dacă joc la Bulandra este o diferență și dacă joc la Nottara este altceva', a mai declarat Cosmin Seleși, pentru Click!.

Cosmin Seleși nu neglijează și prima lui dragoste, actoria, și lucrează de dor la un nou film.

„În momentul de față sunt aici, la emisiune, la teatru și urmează al treilea film din seria „Pupă-mă!”. Nu știu câte ore muncesc pe zi dar muncesc cât este nevoie dar nu simt că exagerez.

Doamne iartă-mă. Nu sunt obosit să spun „aoleu sunt surmenat”. Am timp și de familie, chiar am timp', a conchis Cosmin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton