În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț: ”Aleg să mă îndrăgostesc și...”

 Calin Maria Bianca
.

În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț. Aceasta este întrebarea pe care și-o pun zilnic fanii actorului și ai artistei. Știm cu toții că în trecut au fost protagoniștii unor mari scandaluri, însă nimeni nu mai știe cum au rămas lucrurile între ei acum, după finalizarea divorțului. Iată ce a declarat îndrăgita cântăreață despre ei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea s-au iubit cu foc o perioadă de timp. Și fiindcă dragostea era una mare între ei, din rodul iubirii au rezultat și două fetițe, Ella și Clara. Venirea micuțelor în viața lor a fost una dintre cele mai frumoase etape, însă lucrurile au luat apoi o altă întorsătură. Din nefericire, după un an de la cununia religioasă, cei doi și-au spus adio și au decis să meargă pe drumuri separate.

veste-neasteptata-despre-andreea-balan-si-george-burcea-ce-se-intampla-intre-ei-inainte-de-divort1veste-neasteptata-despre-andreea-balan-si-george-burcea-ce-se-intampla-intre-ei-inainte-de-divort1

Ei bine, nu a fost deloc ușor pentru niciunul dintre ei, mai ales că la mijloc se aflau și cele două fetițe. Ambii au luptat pentru custodia micuțelor, iar procesul de divorț a fost unul destul de intens și de lung. Într-un final însă, lucrurile s-au așezat, iar după lungi discuții în contradictoriu, Andreea Bălan a vorbit despre relația dintre ea și George Burcea. Artista și-a deschis sufletul în fața tuturor, într-un vlog motivațional, postat chiar pe contul ei personal de Youtube.

Citește și: De ce și-a mutat Andreea Bălan fetele de la școala privată la stat:”Cred că am luat o decizie foarte bună”

Citește și: Cum a pierdut Andreea Bălan 90.000 de euro:”Toți banii i-am dat acolo!”

Citește și: 'Un sex bun de dimineață și…' Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare din tinerețe

Citește și: Shakira a primit custodia totală a copiilor, după despărțirea de Pique.Artista se mută în Miami

În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea după divorț

Andreea Bălan a lăsat trecutul în urmă și tot ceea ce a fost cu George Burcea. Cu toate astea însă, după ce lucrurile s-au reglat, toată lumea se aștepta ca de dragul micuțelor să existe o relație bazată pe respect între ei. Din nefericire, frumoasa artistă a eliminat această variantă și a explicat că nu există vreun fel de comunicare între ea și tatăl fetițelor ei. Mai mult decât atât, a declarat că nu-l urăște, ci îi dorește să aibă parte doar de bine.

'Relația cu tatăl fetițelor este inexistentă. Important este că el vine din când în când și le vede, restul nu mai contează. Eu îi urez numai de bine, tocmai pentru că vreau să mă eliberez de orice sentiment negativ. Restul lucrurilor sunt pur logistice. (…) În interior îmi doresc să am numai lucruri frumoase și lucruri de bine pentru toți oamenii care au fost la un moment dat în viața mea și care mi-au greșit.' a dezvăluit artista într-un vlog motivațional, publicat pe canalul său de YouTube.

Ce spune Andreea Bălan despre o presupusă relație?!

Știm cu toții faptul că George Burcea și-a refăcut viața amoroasă la scurt timp după despărțirea de Andreea Bălan. Ei bine însă, în ceea ce ține de acest subiect, artista a fost destul de reținută. Ce-i drept, nu s-a afișat la brațul vreunui bărbat ca să dea de gândit, însă fanii sunt curioși dacă totuși are o relație în secret. Fără a sta pe gânduri, îndrăgita cântăreață a precizat că în acest moment Ella și Clara sunt pe primul loc, lăsând loc de interpretări.

'Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi foarte sigură. Probabil că voi spune sau pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței.', a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan este pregătită să iubească din nou

În acest moment al vieții, deși se axează enorm pe cariera de succes pe care o are și pe creșterea fiicelor ei, Andreea Bălan nu spune nu unei noi povești de iubire. Frumoasa artistă a declarat, tot pe pagina ei de Youtube, unde și-a deschis sufletul în fața fanilor, că este gata să iubească din nou. Totuși, a precizat că de data aceasta o să fie mult mai atentă în alegerea bărbatului de lângă ea.

'Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc. Sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire. (…) Cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții ne ridicăm. Apoi o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim. (…) Aleg să nu am ziduri, deși am suferit. Aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită.' a mai spus Andreea Bălan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton