Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog: ”Mi-a spus să nu îl forțez”

 Calin Maria Bianca
.

Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog. Artistul are mare grijă de modul în care își educă copilul, astfel că este atent la orice detaliu. Fiindcă avea câteva dubii în ceea ce ține de micuțul său, nu a ezitat și a mers la psiholog. Iată ce i-a comunicat specialistul, dar și ce l-a făcut să ia o astfel de decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți din anul 2013, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel. David are acum vârsta de 5 anișori, astfel că părinții lui sunt atenți la fiecare gest și mișcare a acestuia. Își doresc tot ceea ce este mai bun pentru fiul lor, motiv pentru care acordă o atenție sporită în privința educației. Mai mult decât atât, Jorge și-a dus fiul de 5 ani la psiholog.

jorge-9jorge-9

Jorge știe cât de importantă este educația în viață și lecțiile învățate încă de mic, așa că nu ezită să aplice tot ce știe în creșterea fiului său. Dacă mulți se feresc de psiholog sau să se afle că se merge la un astfel de specialist, artistul consideră o normalitate și un ajutor totodată.

Citește și: Cum se mențin Jorge și soția sa în formă, fără a apela la diete de slăbit:„Ia-o cu pași mărunți, nu te….'

Citește și: Cine este Jorge.A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

Citește și: Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din Capitală:„Suntem cele mai puternice din țară'

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni'

Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog

Se ocupă cu mare atenție de fiul lor, atât Jorge, cât și soția lui. Cei doi au sesizat astfel că David preferă să facă numeroase activități singur, și nu în compania altor copii. Cu teama de a nu fi ceva în neregula, au mers la psiholog și au explicat pe larg situația.

„Eu am o contradicție și vreau să explic cumva acest lucru. Spre exemplu, l-am dus pe David la fotbal și nu i-a plăcut, mi-a zis că sunt prea mulți copii și lui nu îi place. L-am dus la tenis, acolo îi place pentru că este doar el cu antrenorul. Am consultat un psiholog pe ideea asta ca să înțeleg ce se întâmplă, de ce nu vrea în colectivitate. Că nici la dansuri nu a mai vrut, că erau mai mulți. Vrea doar la activități individuale.', a povestit Jorge pentru EGO.ro.

Ce i-a spus psihologul lui Jorge în privința fiului său

Ei bine, Jorge și soția lui nu au de ce să își facă griji. David nu are vreo problemă legată de spiritul de colectivitate. Psihologul le-a explicat că este perfect normal să aleagă unde-i place și unde nu. Mai mult decât atât, artistul a precizat că specialistul este de părere că fiul său o să învețe și joaca în echipa mai târziu.

„Psihologul mi-a spus să nu-l forțez, căci mai târziu o să învețe și jocul în echipă dacă o să vrea. E bine pe copil să-l lași să facă ce vrea, dar e bine să-l scoți și din zona de confort pentru că și noi ca adulți trebuie să ieșim din zona de confort. N-ai cum să evoluezi dacă nu ieși din zona de confort.

Eu lui David, oarecum, încerc să-i depășesc limitele pentru că, în viață, când o să ajungă mare, eu nu vreau să facă doar ce îi place. Eu vreau să facă și ceea ce nu-i place pentru că pentru ceea ce nu îți place și totuși faci te ajută să te dezvolți. Ăla este punctul în care tu depășești bariera ta', a mai adăugat Jorge pentru EGO.ro.

Jorge merge regulat la psiholog

În timp ce pentru unii mersul la psiholog este un subiect tabuu, pentru Jorge este destul de familiar. Nu doar că și-a dus fiul de 5 ani pentru a se asigura că totul este în regulă, ci și el merge regulat la specialist. E mai mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu că artistul a trecut prin momente extrem de delicate, mai ales în perioada copilăriei.

'Fac în continuare terapie de câțiva ani. Atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie, în ideea de a trece peste diverse traume, dar și pentru a-mi înțelege mai bine gândurile și emoțiile. Atât eu, cât și Ramona, iar mai nou și Ilinca, facem ședințe de hipnoterapie. E important să îți depășești anumite probleme, limitări, și recomand tuturor celor care trec printr-un impas să facă asta.', a declarat Jorge pentru VIVA! în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton