În ce relații au rămas Amalia și Ilie Năstase, la 12 ani de la divorț: "El e un om..."

 Oana Pantazi
.

Amalia Năstase și Ilie Năstase au divorțat în 2010, după șapte ani de căsnicie. Cei doi au fost împreună 14 ani, dar povestea lor de dragoste s-a terminat când nimeni nu se aștepta… Iată ce a povestit fosta soție a marelui tenismen despre relația lor actuală!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Amalia și Ilie Năstase au format vreme de 14 ani unul dintre cele mai frumoase și, aparent, solide cupluri din showbiz. Iată însă că, spre uimirea tuturor, drumurile lor s-au despărțit în urmă cu 12 ani. După divorțul de Ilie, Amalia Năstase și-a găsit fericirea alături de Răzvan Vasilescu, asociatul ei, cu care s-a căsătorit în Las Vegas și căruia, în 2015 i-a dăruit un fiu. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și se înțeleg foarte bine. Bine se înțelege însă Amalia și cu fostul ei soț, după cum mărturisește.

Amalia-1024×696-1Amalia-1024×696-1

Cum se înțelege Amalia cu Ilie Năstase la 12 ani de la divorț

Chiar dacă a mărturisit că divorțul de Ilie a reprezentat o perioadă grea în viața ei și a celor două fiice ale lor, Alessia și Emma, Amalia Năstase a dezvăluit că a rămas în relații bune cu fostul ei soț, alături de care a fost împreună 14 ani, dintre care 7 ca soț și soție.

'Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar', a dezvăluit Amalia Năstase la Antena Stars.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă: „Deci, se poate!”

Citește și: Cum a câștigat Amalia Năstase primii bani. S-a făcut de râs la primul de muncă

Citește și: Ce accesoriu nu a avut voie Kate Middleton să poarte în ziua nunții.Motivul interdicției

Citește și: Robert Turcescu, detalii neștiute despre relația de 10 ani pe care a avut-o cu Oana Sîrbu:'Nu ne-am pus problema…'

Mai mult, fost soție a tenismenului a vorbit și despre relația pe care Ilie Năstase o are cu cele două fiice ale lor, acum în vârstă de 16 și, respectiv, 18 ani.

'Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată pentru fete extraordinar, se iubesc foarte mult', a mai dezvăluit Amalia pentru sursa citată.

Divorțul de Ilie Năstase, „cea mai grea decizie”

Amalia a recunoscut nu o dată că divorțul de Ilie Năstase a fost o perioadă grea atât pentru ei doi, cât și pentru fiicele lor, Alessia și Emma. Cu toate acestea, Amalia îi este recunoascătoare fostului tenismen. Vedeta a crescut în Rahova, iar după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase, viața ei s-a schimbat în totalitate. De altfel, de-a lungul timpului, Amalia Năstase a recunoscut că a afectat-o divorțul de Ilie Năstase. Vedeta a dezvăluit că, la acea vreme, a fost criticată pentru decizia divorțului.

„Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!’, a mărturisit Amalia Năstase în podcastul Otnielei Sandu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton