În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la “Bravo, ai stil!”: "Mi-am cumpărat un apartament"

 Dumitrache Laura
.

La sfârșitul anului 2020, Alexandra Ungurean a câștigat marea finală a emisiunii Bravo, ai stil!'. Cântăreața i-a impresionat pe jurații emisiunii, dar și pe telespectatori cu talentul său vestimentar. Recent, artista a dezvăluit pe ce a cheltuit banii, dar și cum i s-a schimbat viața după participarea la show-ul de modă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu a trăit emoții de nedescris în momentul în care a fost numită cea mai stilată femeie din România. Artista a reușit să câștige admirația publicului, câștigând marele premiu de la Bravo, ai stil!'. Deși vedeta este cunoscută de ani de zile datorită carierei sale în muzică, dar participarea ei la show-ul de modă i-a adus multe surprize plăcute.

Alexandra UngureanuAlexandra Ungureanu

În urma competiției, Alexandra Ungureanu a câștigat 100.000 de lei. Vedeta a dezvăluit recent pe ce a cheltuit această sumă de bani, dar și ce a reprezentat pentru ea participarea la Bravo, ai stil!Artista este o persoană surprinzătoare, iar internauții sunt mereu surprinși de pasiunile cântăreței.

Citește și: De ce a blocat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu, pe Instagram:„Se vedea că are râcă pe mine'

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express:”Merg să leșin”

Citește și: Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani:„Eu nu l-am scos în față'

Citește și: Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tătă a doua oară:”O parte din…”

În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la Bravo, ai stil!'

Alexandra Ungureanu a câștigat în 2020, finala show-ului de modă „Bravo, ai stil! Celebrities'. Vedeta le-a dat clasă tuturor concurentelor și i-a impresionat pe jurații emisiunii. Mai mult, artista a primit premiul de cea mai stilată femeie din România. Alexandra Ungureanu a plecat acasă cu premiul de 100.000 de lei, iar acum a dezvăluit pe ce a cheltuit banii. Conform acesteia, a investit banii într-un apartament și și-a cumpărat o mașină.  

„Am făcut un mic upgrade de lifestyle anul trecut, am schimbat mașina, mi-am cumpărat un apartament nou. Pe undeva pe-acolo se regăsesc și banii din premiu„, a declarat artista pentru CIAO.

Alexandra Ungureanu a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, fiind o artistă desăvârșită. Cu toate astea, participarea la emisiunea de modă i-a adus multe beneficii. Vedeta susține că această experiență a ajutat-o să fie mai deschisă în relațiile cu oamenii. De asemenea, Alexandra consideră că patriciparea la Bravo, ai stil! Celebrities a făcut-o mai inabordabilă.

„Lăsând gluma la o parte, cred că titlul în sine m-a făcut mai inabordabilă, ca imagine. În schimb, în urma experienței de reality, am căpătat eu o relaxare care mă ajută destul de mult în relațiile interumane”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, despre competiția ‘Bravo, ai stil?

În trecut, Alexandra Ungureanu dezvăluia cum i s-a schimbat stilul vestimentar de-a lungul lunilor petrecute în platoul de televiziune. Artista a recunoascut că a avut mari emoții pentru că nu se aștepta să facă față show-ului, dar acesta s-a dovedit a i se potrivi perfect.

Pe parcurs am simțit că pot, în momentul în care a început difuzarea emisiunilor înregistrate m-am conectat cu persoanele din social media și am avut un feedback, mi-am dat seama că oamenii mă îndrăgesc, dar nu știam cum se va contoriza acest lucru în voturi, atât la mine, cât și la celelalte, în finală nu știam cum o să fie.'a declarat Alexandra in urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton