Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral își strigă copiii „Petunia” și „Leagăn”: „Am intrat în...”

 Borcilă Andreea
.

Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral își strigă copiii „Petunia' și „Leagăn'. Cei doi actori sunt doi părinți împliniți, având o familie superbă. Ambii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar când vine vorba de creșterea copiilor, sunt extrem de dedicați și de atenți. Chiar dacă au ales de mult numele micuților, Andreea și Cabral Ibacka nu ezită să-și aline copiii cum știu ei mai bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani și au împreună doi copii, pe Namiko în vârstă de trei ani și jumătate, dar și pe Tiago de numai opt luni. Fiecare zi este o adevărată provocare pentru părinți, însă sunt extrem de fericiți de familia pe care și-au întemeiat-o.

andreea-ibacka-7andreea-ibacka-7

Soția lui Cabral a adus pe lume cel de-al doilea copil în luna octombrie, anul trecut. Actrița are o fetiță, Namiko și un băiat, Tiago, mărturisind că viața i s-a schimbat radical.

Citește și: Cum se descurcă Andreea Ibacka, după ce a devenit mamă a doua oară:„Nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți…'

Citește și: Discuție între Andreea Ibacka și Cabral, despre cel mai gelos din cuplu:„Eu?! Nu că ești tu fiartă pe mine, nu?'

Citește și: Elena Chiriac a abandonat liceul din cauza unui eveniment neplăcut.Ce s-a întâmplat cu finalista de la Survivor

Citește și: Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu de la Compact. Un bun prieten al artistului este revoltat:”Paul Ciuci e un om fără inimă”

Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral își strigă copiii „Petunia' și „Leagăn'

Vedeta este căsătorită de mai bine de 11 ani cu Cabral, iar împreună au doi copii minunați. Viața celor doi s-a schimbat radical după venirea pe lume a micuțului Tiago. Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, Andreea Ibacka a povestit totul despre viața de familie. Vedeta explică faptul că mezinul familiei s-a mai relaxat și nu mai este atât de dependent de ea.

„Noi avem o cărticică pe care chiar o citeam la culcare, cu o gâscă pe nume Petunia. Dar inspirația vine dintr-un episod de stand-up comedy pe care l-am văzut și Petunia era o cățelușă. Să știi că povestea asta cu numele, pseudonimele lor și așa mai departe, n-a fost că am vrut noi să ne dăm interesanți.

Ci pur și simplu am căutat nume până în ultimul moment și am găsit foarte greu un nume care să se potrivească. În primul rând numele de familie esta așa mai ieșit din comun și am zis noi că nu se potrivea cu orice nume românesc. Cu toate astea voiam să fie ceva suficient de simplu de scris și de citit în așa fel încât să nu-i greșească și prenumele și numele, că, na, Ibacka nu e chiar la prima mână', a povestit Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka: „Am intrat în pană de inspirație'

Vedeta a povestit și cum le-a venit ideea de a-i alinta pe copii: „numele Namiko a apărut chiar după ce am născut. Adică eu am apucat să nasc și toată lumea evident mă felicita și eu dădeam mesaje înapoi cu: „s-a născut fetița'. Serios că nu am știut nici măcar noi până în ultima clipă cum o să o botezăm. Iar „Leagăn' a fost invenția lui Namiko pentru că așa a înțeles ea numele în momentul în care ne-am hotărât și l-am transmis. Noi i-am spus „Tazmanian' foarte multă vreme pentru că la ecografie era super agitat. Tiago cumva a fost alegerea mea, păstrată vreo câțiva ani pentru că era pregătită de la prima sarcină, atunci când am aflat că avem fetiță și am intrat în pană de inspirație', ne-a mai declarat amuzată actrița.

Cum se înțeleg Andreea Ibacka și Cabral, după ani de căsnicie

Potrivit sursei citate anterior, Andreea recunoaște că în social media viața ei pare perfectă, iar asta pentru că nu își dorește să se victimizeze, ci să arate prietenilor virtuali doar lucrurile frumoase ale vieții ei.

„Îți dai seama că probleme există, ca în toate casele, dar noi, în general, așa suntem educați, să vedem partea plină a paharului. Mai mult decât atât încercăm să prezentăm mai departe partea bună a lucrurilor pentru că cred că probleme avem cu toții. De obicei deschidem social media să ne relaxăm, să ne destindem un pic, să găsim inspirație și așa mai departe, așa că social media nu este chiar locul în care să mă vait, dar sunt greutăți inevitabile pe care și noi le pățim. Pare cumva că noi nu ne luăm prea mult în serios, cred că asta este cheia și încercăm să vedem partea bună a lucrurilor', a mai lămurit actrița.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton