Imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck. Mirii au îmbrăcat haine pe care le aveau deja în garderobă

 Miniosu Alexandra
.

Au apărut primele imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta ei cu Ben Affleck. Îndrăgita cântăreață a strălucit la propriu în ziua cea mare și a îmbrăcat nu una, ci două ținute, una mai spectaculoasă ca cealaltă. Artista s-a schimbat chiar în capelă. Iată cum a arătat JLo în cea mai importantă zi din viața ei, atunci când ea și soțul ei au spus marele „DA'!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a aflat că JLo s-a căsătorit, în mediul online au apărut primele imagini cu cele două rochii purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck. Artista s-a schimbat în capelă și a arătat senzaționat în ambele ținute. Deși a păstrat discreția în privința marelui eveniment, tot ea a dezvăluit ulterior detaliile intime ale ceremoniei secrete din Las Vegas, în cadrul newsletterului On the JLo.

jlo-nunta-1-2jlo-nunta-1-2

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în acest weekend, pe data de 16 iulie 2022. Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, într-o capelă din Las Vegas, Nevada, chiar la miezul nopții. Mirii au strălucit în cea mai importantă zi a vieții lor, optând pentru niște vestimentații spectaculoase.

Citește și: Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez, la nuntă.A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

Citește și: JLo și Ben Affleck, o poveste de dragoste ca-n filme.S-au căsătorit la 18 ani de la despărțire

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret:„În sfârșit am făcut-o'. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …'

Imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck

Conform andreearaicu.ro, la nuntă, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îmbrăcat în haine pe care le aveau deja în dulap. Celebra cântăreață avea deja două rochii la îndemână, chiar în gardebora ei. Prima a fost o piesă vestimentară splendidă, ce are o semnificație deosebită pentru ea.

„Am aceasta rochie de atatia ani si am pastrat-o cu emotie, iar acum o port in ziua nuntii mele', a spus JLo în vreme ce le arăta internauților rochia ei clasică, albă și pe lângă gât.

Clipul a fost preluat și de către hairstylistul ei, Chris Appleton, alături de un mesaj emoționant: „Sentimente de ultim moment înainte de nuntă'.

Ulterior, pentru ceremonia de la capela emblematică Little White din Vegas, JLo s-a schimbat într-o rochie de mireasă creată de Zuhair Murad. Pentru a spune marele „DA', vedeta a îmbrăcată o rochie de mireasă albă, din dantelă. Aceasta a avut un design fără umăr, cu mâneci lungi, decolteu în formă de inimă și corset. De asemenea, și trena a fost una uluitoare, cu coadă de pește. Pentru a-și asorta dantela, ea a adăugat și un voal.

Mirii au îmbrăcat haine pe care le aveau deja în garderobă

Cât despre machiaj, JLo a optat pentru un smokey eye, în nuanțe de broz și fumuriu în colțul extern al ochiului. Pe buze, ea a purtat un ruj nude piersiciu. În ceea ce privește coafura, vedeta a ales buclele mari și voluminoase.

Aceeași sursă mai scrie că JLo a îmbrăcat rochia Zuhair Murad Bridal Couture și în comedia ei recentă, intitulată „Marry Me'. De altfel, ea a apelat deseori la designer-ul libanez pentru look-urile sale de pe covorul roșu.

JLo și Ben Affleck, nuntă secretă în weekend

În ceea ce-l privește pe Ben Affleck, mirele a purtat o jachetă smoking albă, găsită în… dulapul lui!

„Cu cei mai buni martori alaturi, o rochie dintr-un film vechi si un costum din dulapul lui Ben, ne-am citit juramintele in micuta capela si ne-am daruit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vietii noastre.

Pana la urma a fost cea mai frumoasa nunta pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care visam de mult si care a devenit realitate', a scris Jennifer Lopez în newsletter-ul ei, On the JLo.

Totodată, fericita mireasă a avut grijă să mulțumească, de asemenea, Capelei din Las Vegas „pentru ca mi-a permis sa folosesc una dintre camere pentru a ma schimba in timp ce Ben s-a schimbat in camera barbatilor'.

Sursă foto: Instagram, OnTheJLo Newsletter, Pagesix.com

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton