Cum alegi corect bijuteriile, în funcție de evenimentul la care participi

 bogdan.galca
.

Moda a cunoscut în ultimii ani o deschidere din punct de vedere al limitelor impuse, de care ne bucurăm cu toții. Prea puține mai sunt regulile care ne dau bătăi de cap în ceea ce privește alegerea corectă a accesoriilor și integrarea lor în ținuta noastră. Este important să ne simțim bine cu ceea ce purtăm, însă ne dorim în secret să fim remarcate și admirate. Așadar, cât de importantă este ținuta și cât este influențată de atitudinea cu care o purtăm?

Oamenii sunt diferiți, iar moda este unul din puținele domenii atât de vaste încât nimeni nu se mai poate simți limitat de către barierele impuse. În ultimii ani, specialiștii din domeniu au pus mult mai mare accent pe atitudine și confort, au exclus multe din regulile care, până nu de mult, era considerat de neiertat dacă nu erau respectate. Totodată, aceștia au oferit un cadru perfect pentru ca fiecare să-și poată exprima personalitatea. Scopul îmbrăcămintei este, pe lângă cel practic, de a ne acoperi trupurile, de a ne oferi o stare de bine și un boost de încredere în noi. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de evenimente speciale, personale sau profesionale, cu toții trebuie să ținem cont de câteva reguli simple, pentru a fi în ton cu acestea. 

Accesoriile alese au un rol foarte important în tonul ținutei noastre. Acestea ne pot pune outfitul în valoare sau, dacă nu facem alegerea corectă, îl pot umbri sau chiar să-i dea o notă nefavorabilă. Așadar, iată câteva tipsuri pentru alegerea corectă a bijuteriilor în funcție de evenimentul la care urmează să participi:

  • Urmează să mergi la un interviu de angajare sau o ședință importantă 

Ținuta office este o parte importantă a mesajului pe care dorești să-l transmiți. O ședință sau un interviu de angajare sunt cele mai bune momente să îți pui la punct o ținută care să le transmită interlocutorilor tăi încrederea în propriile forțe și implicarea ta totală în activitatea respectivă. Din acest motiv, ar fi indicat să apelezi la accesorii mici, care să nu atragă atenția excesiv, ci doar să-ți îmbrace armonios zona în care sunt purtate. De exemplu, dacă vei purta o pereche de cercei aur  discreți nu vor atrage atenția de la discursul tău, ci doar vor fi remarcați prin finețea lor. Este de preferat să eviți accesoriile maxi și prea intens colorate, așa numitele accesorii statement. 

  • O petrecere pentru copii

Dacă micuțul tău este invitat la ziua prietenului său, iar părinții sunt de asemenea poftiți să fie prezenți, te vei putea îmbrăca oricum vei dori. Dat fiind faptul că vei avea câteva ore numai bune de discuții cu ceilalți părinți invitați, în care să dezbateți cele mai diverse subiecte, poți apela la cele mai colorate accesorii maxi sau să nu porți bijuterii. În funcție de starea ta de spirit îți poți alege ținuta și te vei simți în largul tău. În acest caz, limita este inexistentă în ceea ce privește stilul vestimentar, dar este indicat totuși să nu exagerezi dacă ai chef de tocuri. 

  • O seară la terasă

Fie că ieși cu prietenele, cu mai multe cupluri sau doar cu partenerul tău, poți scoate din cutie pantofii cu cele mai lungi tocuri și, din cutia cu bijuterii, acei cercei statement ce îți vor aduce multe complimente. Nu are rost să porți vreun colier, deoarece decolteul tău va fi pus în valoare de cercei. Poți purta fără grijă orice ținută îți dorești, indiferent de cât de colorată este sau cât de obositoare sunt tocurile, deoarece este cel mai bun prilej de a te simți glam. 

Oricare ar fi stilul tău vestimentar preferat sau adoptat în funcție de evenimentul la care vei participa, cel mai important este să te simți confortabil în pielea ta, iar accesoriile alese să te reprezinte și să îți completeze armonios ținuta. 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu zillara.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton