Imagini de la Survivor care nu se văd la TV. Ce se întâmplă la consiliu când nu se filmează

 Mirea Roxana
.

Survivor România este competiția în care Faimoșii și Războinicii trăiesc aventura vieții lor. Totuși, sunt lucruri care nu se văd la televizor, ceea ce este și normal. În cadrul emisiunii Ștafela Mixtă au fost prezentate imagini din locul în care se filmează consiliul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Survivor România este emisiunea care ține multă lume în fața televizoarelor în serile de joi, vineri, sâmbără și duminică. În cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, de la Wowbiz.ro, au fost prezentate imagini, care nu se văd la televizor, din locul unde se desfășoară consiliul din Republica Dominicană

s1-17s1-17

Probabil, multă lume a avut impresia că fiecare consiliu de la Survivor România are loc noaptea. Ei bine, nu este așa. Alex Nedelcu, prezentatorul emisiunii Ștafeta Mixtă, dar și fost concurent de la Exatlon, a declarat că aceste întâlniri sunt filmate și ziua.

Consiliul nu se filmează în exterior, ci într-un spațiu special amenajat. Din acest motiv, se creează senzația că întregul eveniment are loc noaptea.

Citește și: Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor în perioada delicată a lunii

Citește și: Scandal între Roxana Ghiță și Maria Chițu de la Survivor din cauza declarațiilor despre Culiță Sterp:„Mi se pare de joasă speță'

Citește și: Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor?„Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați'

Citește și: Jador și Roxana Ghiță de la Survivor, flirt în direct:„Vrei să facem copii de Paște?!'

Detalii de la Survivor care nu se văd la TV

O echipă se asigură că totul este pregătit în cel mai mic detaliu pentru filmarea unui Consiliu la Survivor. Sala de consiliu este, de fapt, o hală foarte mare și foarte înaltă. Aici sunt aprinse numeroase lumânări pentru a se crea taboul ideal.

Există și un designer care coordonează tot backround-ul și face modificări. Fiecare colț este plin de detalii pentru a intra cât mai mult în poveste. Amenajarea spațiului este o muncă de echipă și multe persoane lucrează pentru ca decorul să iasă exact așa cum trebuie.

Înainte să înceapă Consiliul, foarte mulți oameni lucrează la decoruri. Este un om care aprinde lumânările, unul care face nu știu ce, unii care montează camerele, dar, după ce începe Consiliul, oamenii aceia nu mai sunt acolo. Camerele rămân pe poziții și mai sunt doar câțiva cameramani și prezentatorul. Restul sunt în afara halei pentru că au niște monitoare într-o altă anexă făcută, de unde urmăresc imaginile', a povestit Alex Nedelcu.

Mesajul lui Dan Pavel pentru fanii Survivor

Dan Pavel a vrut să le transmită un mesaj fanilor emisiunii Survivor România. Acesta le-a spus oamenilor că se înclină în fața lor și i-a îndemnat să rămână alături de Faimoși și Războinici, prentru a trăi emoțiile împreună.

„Mă înclin și vă spun să rămâneți alături de noi așa cum o faceți de fiecare dată pentru că intrăm pe traseu împreună. Voi acolo, cu emoție cu intensitate, noi aici și Faimoșii, dar și Războinicii. Unii sunt mai faimoși decât alții, unii sunt mai războinici decât alții, dar în același timp sunt toți supraviețuiotri. Seară de seară, de joi până duminică, suntem acolo să vă facem seara mai intensă. Povestea continuă!', a spus Daniel Pavel, pentru Ștafeta Mixtă.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton