Imagini de colecție: cum arăta președintele Klaus Iohannis în tinerețe. Îi plăcea să pozeze!

 Oana Pantazi
.

În tinerețe, Klaus Iohannis a fost, cu siguranță, curtat de multe domnișoare. Înalt, blond, cu ochi albaștri, actualul președinte se făcea imediat remarcat.

Chiar și cei care nu l-au votat și nu îl agreează trebuie să recunoască faptul că președintele Klaus Iohannis este o prezență impunătoare, ceea ce în popor se numește „bărbat bine”. Sigur, odată cu înaintarea în vârstă, actualul președinte a câștigat și acea prestanță dată de vârstă și de părul grizonant, însă asta nu înseamnă că, în tinerețe, președintele nu a fost un bărbat atrăgător, ba dimpotrivă.

Din fotografiile postate pe site-ul său de campanie ne privește un tânăr cu păr blond, des, și cu aparență timidă, care, la vremea respectivă, pare să fi frânt multe inimi… Însă dintre toate el a ales-o pe Carmen, cea care i-a furat inima pe când aveau doar 22 de ani și care, 7 ani mai târziu, i-a devenit parteneră de viață.

„Am crescut pe străzile vechi, din apropierea Centrului istoric. Nu cred să fie zid sau cotlon pe care să nu-l fi descoperit atunci. Erau vremuri în care copiii încă puteau să alerge liberi pe străzi, fără să fie nimeni îngrijorat că li s-ar putea întâmpla ceva. Și niciodată nu s-a întâmplat nimic, cu niciunul dintre noi. În afara acestui sentiment de bucurie și de libertate, nu-mi amintesc foarte multe lucruri din copilărie', mărturisea Klaus Iohannis.

Cum a început povestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis

Capitolul la care iese întotdeauna câștigător, însă, este viața de familie, căci Președintele României are o alături o soție care l-a susținut întotdeauna și i-a fost alături indiferent de circumstanțe. Iar acest lucru se întâmplă de peste 25 de ani, de când a început povestea lor de iubire.

Klaus și Carmen Iohannis s-au cunoscut în studenție și sunt nedespărțiți de atunci. Președintele a povestit în cartea sa lansată în 2014, ‘Pas cu pas’, cum a debutat relația cu soția sa.

În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani  şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani‘, a relatat Klaus Iohannis, care a ajuns profesor de fizică după încheierea studiilor, în vreme ce Carmen a ales să predea limba engleză în Sibiu.

Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp‘, a declarat totodată Klaus Iohannis.

Viaţa noastră privată, atât cât e, nu are nimic extravagant, nimic spectaculos. Concediile ni le planificăm împreună şi mergem împreună peste tot. În concediu fac de toate, ca omul: depinde de perioadă, de program şi de ceea ce stabilim împreună, eu cu soţia‘, a mai povestit Președintele României.

Foto: Profimedia, Facebook, iohannis.ro

Klaus Iohannis, în tinerețeKlaus Iohannis, în tinerețe
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton