Ilinca Vandici se află în izolare de două luni: "Am ieșit din curte de 3 ori, când am mers la magazinul de pe strada mea". La ce trucuri a apelat pentru a-și păstra starea pozitivă / INTERVIU

 Crapatureanu Anda
.

Despre distanțarea socială, temeri și gânduri despre viitor am vorbit și cu Ilinca Vandici. Vedeta ne-a povestit cum decurge o zi din viața ei alături de micuțul Zian și de soțul său, care sunt cele mai mari provocări din aceste zile si despre cum le face față dar și despre cum se îngrijește și la ce trucuri de beauty apeleză pe timp de carantină.

Cum arată o zi din viața ta în izolare?

Este ca oricare zi a unui om care stă în izolare, acasă. Nu mă plictisesc pentru că îl am pe Zian, care îmi ocupă tot timpul și îmi face program zilnic. În timpul în care el doarme, reușesc să mă ocup și eu de mine, să păstrez legătura cu prietenii mei de pe rețelele de socializare. Fiecare zi este ca o duminică pentru noi. În aceste două luni de zile de când stăm în casă, cred că am ieșit de vreo 3 ori din curte, când am mers la magazinul din colț, de pe strada mea.

Care este pentru tine cea mai mare provocare în aceaste zile ?

Să îmi păstrez mintea limpede, curată și relaxată. Eu sunt o tipă destul de activă, obișnuită ca întotdeauna să iasă, să facă foarte multe lucruri. Acum, de când stau acasă, încerc să mă mențin pe poziții :).

De ce îți este cel mai dor din viața de dinaintea acestei pandemii?

De filmările de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, să merg la sală, să beau o cafea cu prietenele mele, să mănânc la un restaurant bun, să merg la cinema. Îmi este dor de tot.

Știu că îți place să citești. Ce cărți poți recomanda cititorilor? Dar filme sau seriale?

Blacklist și Sherlock Holmes, aceste două seriale pe care le urmăresc în ultima vreme,  ne-au făcut serile mai frumoase. Recomand, pentru o înțelegere mai bună a realității , Factfulness' (Melinda Gates), iar din categoria lecturilor motivaționale, „Trezește uriașul din tine' (Tony Robbins). Aș adăuga și „Sticletele' (Donna Tartt), o lectură mai ușoară, relaxantă.

Faci sport/mișcare în această perioadă? Dacă da, cât de des în decursul unei săptămâni?

O dată la două-trei zile fac și sport acasă. Înainte de această izolare mergeam destul de des la sală, făceam exercițiile cu ajutorul unui antrenor personal. Acum, de când sunt acasă, mă ajută antrenorul personal, îmi livrează materiale video după care mă ghidez.

Cum te întreții în timpul ăsta? Ce ritualuri de beauty folosești? 

Nu vă închipuiți că am foarte mult timp pentru mine. Zian îmi ocupă 90 și la sută din timp, însă nu renunț la micile plăceri. Îmi răsfăț corpul, fac dry masaj, care îmi detoxifiaza corpul, și mă răsfăț în fiecare zi cu câte o picătură de glow godess, pentru ca pielea mea să strălucească. În această perioadă am ales să renunț la machiaj, să respire tenul.

Ce îți place să gătești? Ai experimentat vreo rețetă nouă de curând?

Nu sunt vreo bucătăreasă pricepută, nu petrec foarte mult timp în bucătărie, însă pregătesc ceva mâncare pentru Zian. Desigur, nu ceva foarte complicat. În schimb, pregătesc salate pentru că sunt foarte rapid de preparat și foarte sănătoase.

Sunt zile sau seri când simți nevoia să te machiezi, să te îmbraci frumos și să te dai cu parfumul perferat, chiar dacă stai acasă?

Îmi place să mă aranjez în fiecare zi , chiar și în perioada aceasta cât stăm acasă. Mereu mă îmbrac în haine frumoase, încerc să mă parfumez în fiecare zi, chiar dacă mai și uit. Este vorba despre respectul pe care îl am față de mine și nu vreau să mă culc pe o ureche. Sunt femeie, sunt soție și nu trebuie să uităm de micile trucuri.

Ce exista înainte pe lista ta de priorități și nu îți găseai timp niciodată să faci? 

Reușeam să fac și înainte toate lucrurile pe care le fac acum, diferența era dată de faptul că pe unele le executam pe repede înainte. Uite, acum am timp să mă relaxez la prânz, să citesc …

Cum crezi că te-a schimbat această situație? O privești ca pe o încercare spirituală sau ceva mai pragmatic?

Ambele variante sunt valabile. Pragmatic, pentru că sunt o tipă realistă, conștientă, responsabilă. Spiritual, pentru că percep această experiență ca pe o lecție pe care o trăim.

Ce gând te sperie cel mai tare?

Prefer să nu mă las speriată de ceva anume, îmi las optimisul să mă învăluie. 

Ce sfaturi ai pentru cei care te urmăresc?

Să va păstrați optimisul, că mai este putin și vom trece și peste aceasta situație. Perioada aceasta, cât stăm acasă, este un timp câștigat pentru noi, nu pierdut. Să ne bucurăm de tot ceea ce ni se întâmplă în fiecare zi.

IMG_1305-1IMG_1305-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton