Horoscopul banilor: 3 zodii care se bucură de lux și opulență în luna mai

 Dumba Gabriela
.

Aceste trei semne zodiacale au mereu nococ la bani, însă luna mai va fi cu adevărat magistrală! Pentru ei este important luxul, le place opulența, sunt dependenți de laude și aprecieri, iar acum este momentul să strălucească precum un diamant.

Berbec

Berbecul iubește riscul și acceptă provocările fără să stea pe gânduri. Are o capacitate remarcabilă de a face bani și din piatră seacă, identifică rapid oportunitățile și găsește o soluție pentru fiecare problemă. Rar vei auzi un Berbec plângăcios, care se vaită că nu mai poate, că nu știe să iasă la liman sau că se roagă de toată lumea pentru ajutor. Nici vorbă! Berbecul își pune mintea la contribuție și osul la treabă, atunci când mulți alții ar renunța.

Pe cât este de încăpățânat, pe atât este de determinat și focusat pe scopurile sale, financiare de cele mai multe ori. În luna mai, Berbecul face față provocărilor și pare că toate îi merg șnur. Astrele sunt de partea lui, iar luna mai va aduce oameni importanţi în viaţa acestor nativi, oameni care intră pe uşă şi este posibil să rămână toată viaţa.

Curajul și impulsivitatea naturală îl ajută pe Berbec să câștige, dar sumele mari nu stau mult timp în buzunarul acestui semn zodiacal. Bunăstarea financiară îl însoțește permanent pe Berbec!

Taur

Zona de bani și carieră este una foarte bine aspectată pentru Taur în 2020, dar în luna mai cu precădere. Taurii au o bază de cunoștințe foarte solidă de care sunt conștienți, pot fi punctuali, au o forță extraordinară de ascensiune, de evoluție. Munca grea aduce recompense foarte promițătoare.

Venus, guvernatoarea Taurului și a casei muncii și a sănătății Taurului, retrogradează începând din 13 mai 2020 prin casa banilor munciți. Prin urmare, este posibil să ai o perioadă în care câștigi mai greu, dar este un venit sigur. Mai presus de toate, Taurul preferă stabilitatea, iar la locul de muncă are nevoie de garanții ferme: să primească regulat salariul. Preferă mai puțin și sigur, decât mult și rar.

Taurul nu suportă incertitudinile, trebuie să cunoască bine apa în care se scaldă, nu acceptă ușor un „poate” și preferă întotdeauna siguranța.

În luna mai, Taurii emană energie pozitivă, fiind un sprijin bun pentru familie şi prieteni, cu sfaturi și înțelegere, dacă nu cu bani. În luna mai, Taurul are o şansă unică să îşi mărească veniturile și dacă apar oportunități noi legate de o colaborare profesională, un job nou sau un proiect, nu refuzați până nu analizați bine situația! Sunt toate șansele să dați lovitura!

Rac

Ce sunt banii importanți pentru Taur, dar ce sunt pentru Rac! Are nevoie de ei și gata! Și nu putem nicidecum afirma că această trăsătură este una negativă. Nu suportă ideea că poate fi prins nepregătit, fără bani la ciorap, mai cu seamă că Racul este foarte apropiat de familie și prieteni și le întinde mereu o mână de ajutor. Racul mai degrabă suferă că nu-și poate ajuta familia la nevoie, decât că nu are el parte de luxul visat.

Si da, îi place luxul! Tot ce strălucește, tot ce e râvnit de mulți pentru Rac devine necesitate. Nu se mulțumește cu puțin, nu îl ia în brațe pe „merge și așa” și vrea mereu mai mult.

Racul trebuie să fie sigur de faptul că munca pe care o desfășoară zi și noapte trebuie să-i aducă recompense financiare considerabile. Și în luna mai va simți că eforturile sale dau roade. Culege ce a semănat, iar recolta se anunță una bogată.

Atenție, nu se recomandă ca după 14 mai 2020 să semnezi contracte noi decât dacă le studiezi serios, împreună cu un avocat sau cu cineva care se pricepe foarte bine la legislație!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton