Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri: "Aflam, pur și simplu"

 Oana Pantazi
.

Ilinca Vandici este acum o soție și o mamă fericită, dar în trecut, când era într-o relație cu Ciprian Marica, a suferit din dragoste. Iată ce povestește vedeta despre relația cu fotbalistul și despre momentele lui de infidelitate, despre care ea a știut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedeta Kanal D este extrem de discretă în privința vieții personale, însă nu a ezitat să răspundă cu sinceritate la unele întrebări privind trecutul ei – Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Ciprian Marica. Cei doi au avut o relație de lungă durată, iar fotbalistul a înșelat-o nu o dată.

652x450_078597-bianca-dragusanu-motivul-despartirii-dintre-ilinca-vandici-si-ciprian-marica652x450_078597-bianca-dragusanu-motivul-despartirii-dintre-ilinca-vandici-si-ciprian-marica

Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica în repetate rânduri

Pe vremuri, Ilinca Vandici a suferit enorm din cauza lui Ciprian Marica, care, la vremea respectivă, spunea ea, ar putea fi iubirea vieții ei. din nefericire, relația lor s-a încheiat, iar asta deoarece fotbalistul a înșelat-o pe vedetă de nenumărate ori. Într-un podcast al actorului Radu Țibulcă, vedeta Kanal D a dezvăluit lucruri neștiute din relația cu Ciprian Marica, mărturisind că a aflat de fiecare dată când iubitul ei a înșelat-o.

Întrebată de actor cum afla când iubitul ei călca strâmb, Ilinca Vandici a dezvăluit totul:

„Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa', a povestit Ilinca Vandici.

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19. „Nu mă puteam da jos din pat…'

Citește și: Mirela Vaida, amenințată din nou: 'A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile'

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice: „Nu vreau să-mi schimb…”/ EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Zamfir, despre soția cu 44 de ani mai tânără: „E un înger, nu ajungem la 80 de ani fără ea”

Când Radu Țibulcă a întrebat-o care erau motivele certurilor, Ilinca Vandici a răspuns fără ezitare că discuțiile dintre ei se iscau din cauza infidelității lui Ciprian Marica.

'Infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam'.

Ciprian Marica, mesaje către femei celebre din showbiz

De altfel, poveștile amoroase a lui Marica pe vremea când era iubitul Ilincăi au ținut multă vreme prima pagină în presă, iar aceasta nu a ezitat, ulterior, să vorbească despre asta. Printre vedetele cărora fotbalistul le-a trimis mesaje s-au numărat Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?'. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă.

Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost’, mărturisea Ilinca Vandici, la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton