Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19. „Nu mă puteam da jos din pat...”

 Mirea Roxana
.

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară și va aduce pe lume încă un băiețel. Aceasta a trecut prin clipe grele, luni seară. Vedeta s-a simțit rău și a luat decizia de a face un test COVID-19 pentru că simptomele pe care le avea erau specifice bolii, lucru care a speriat-o teribil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a trecut prin emoții mari după ce, luni seara, s-a simțit foarte rău și, de teamă că s-a infectat cu coronavirus, a decis să facă un test COVID-19. Din fericire, testul a ieșit negativ, ceea ce i-a luat o piatră imensă de pe inimă Adelei Popescu.

Ieri mi-a fost prima dată rău de când sunt însărcinată a treia oară. M-am panicat. Am făcut testul Covid. Aveam o stare groaznică, nu mă puteam da jos din pat', a povestit Adela Popescu, în emisiunea „La Măruță', de la Pro TV.

a1-9a1-9

După ce a început să se simtă mai bine, Adela Popescu l-a trimis pe soțul ei, Radu Vâlcan, să-i cumpere compot de vișine.

I-am zis lui Radu, la 10 noaptea, să-mi aducă neapărat compot de vișine. A făcut rost însă de compot de piersici, a sunat la delivery. Bun și ăla. Au fost primele pofte', a mai spus Adela Popescu.

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:”Înnebuneam când apărea”. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Jo, adevărul despre despărțirea de Juno:„Am fost geloasă în relația cu el, iar eu prea sunt fără motiv'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Gabriel Ciolacu, concurentul în scaun cu rotile de la Imperiul Leilor

Citește și: Cum arată Shannen Doherty la 50 de ani, după 6 ani de luptă împotriva cancerului:„Nu renunț'

„Sper să nasc natural și a treia oară'

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară și va deveni din nou mămică peste trei luni. Vedeta speră că va naște tot pe cale naturală. Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieți, pe Alexandru, care s-a născut în 2016, și pe Andrei, care s-a născut în 2018.

Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci. Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație', a declarat Adela Popescu.

Cum s-au cunoscut Radu Vâlcan și Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au întemeiat împreună o familie minunată. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare', iar actrița la fascinat pe Radu.

Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging', a declarat Radu Vâlcan pentru Viva!.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton