Ilinca Vandici a fost nasă de botez fără soțul ei, Andrei Neacșu? Ce au observat fanii în poze: ”Nașul unde este?”

 Calin Maria Bianca
.

Ilinca Vandici a fost nasă de botez fără soțul ei, Andrei Neacșu? Ce au observat fanii în pozele postate pe Internet. Ieri a fost o zi extrem de importantă pentru frumoasa prezentatoare TV, însă care a adus un val de reacții în mediul online. Ilinca Vandici a botezat un băiețel absolut superb și nu a ezitat să se mândrească cu el pe rețelele de socializare, moment în care fanii au sesizat că nașul, mai precis soțul ei, nu apare deloc în fotografii și în clipurile video. A botezat fără Andrei Neacșu? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor în aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici și-a luat marea comunitate prin surprindere, asta după ce a fost nașă de botez. Frumoasa prezentatoare TV a îmbărcat un costum alb, extrem de elegant și s-a prezentat la Biserică, în calitate de nașă, a unui băiețel adorabil. Bineînțeles, a atras toate privirile cu ținuta ei atât la Biserică și petrcere, cât și pe conturile ei din mediul online.

whatsapp-image-2023-02-20-at-17.21.27-1whatsapp-image-2023-02-20-at-17.21.27-1

Fanii s-au bucurat enorm pentru ea și au ținut să o felicite și să-i ureze tot ceea ce este mai bun micuțului creștin. Totuși, răutăcioșii nu au putut sta departe de postările ei și au venit cu un val de critici. În primă fază au criticat-o fiindcă au presupus că citea crezul și nu-l știa, iar mai apoi, au observat că nașul lipsește din fotografii și filmările încărcate pe Internet de vedetă.

Citește și: Ce superstiții are Ilinca Vandici în noaptea de Anul Nou

Citește și: „Cumva, am ascuns toată durerea sub preș'. De ce a apelat Ilinca Vandici la ajutorul psihologului

Citește și: Adina de la Heaven își face operație de micșorare a sânilor: „Trebuie să scap de…”

Citește și: Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei

Ilinca Vandici a fost nasă de botez fără soțul ei, Andrei Neacșu?

Ilinca Vandici s-a mândrit cu finuțul ei în mediul online, iar mai apoi, când s-a terminat slujba de la Biserică și au ajuns la petrecere, i-a făcut și o postare dedicată lui. Frumoasa vedetă a vrut să păstreze amintirea acestei zile speciale alături de finuțul ei, așa că i-a scris un text ce a emoționat pe multă lume. Totuși, imaginile și videoclipurile încărcate pe Internet au trezit o serie de suspiciuni privind mariajul ei cu Andrei Neacșu, mai ales că la finalul postării a vorbit la singular și nu la plural.

„Să fii binecuvântat, dragul meu Achim Dimitrie!Să ai o viață liniștita, frumoasă, ușoară. Să te bucuri de toate darurile pe care ți le da Dumnezeu. Să te înconjori doar de oameni care să te ajute să evoluezi în fiecare zi! Te iubește nașa!', a transmis Ilinca Vandici.

Ce au observat fanii în pozele postate pe Internet

Ei bine, nu doar textul a atras atenția internauților, ci și toate fotografiile postate de ea. S-a filmat alături de mai mulți invitați, de micuțul botezat și chiar împreună cu fiul ei. Totuși, soțul ei lipsește din peisaj. Ilinca Vandici l-a ținut pe finuțul ei în brațe pe toată perioada slujbei, tot ea a și citit Crezul, după cum e obiceiul la ceremonie, așa că mulți s-au întrebat de ce soțul ei nu a 'contribuit' deloc la acest botez.

„Și nașul unde e? (…) Nașul unde este? (…) Asta mă gândeam și eu! (…) Eee nu o judec, nu mă interesează, era așa o întrebare. (…) De ce citești tu Crezul? La băieți știam ca nasul trebuie sa-l citească…', au comentat fanii în mediul online.

Cum le-a răspuns Ilinca Vandici tuturor celor care au criticat-o fiindcă citește crezul

Ilinca Vandici nu s-a mai putut abține în fața comentariilor răutăcioase. Foarte multe persoane i-au spus faptul că nu li se pare normal să nu știe Crezul și să-l citească la vârsta ei. Spre surprinderea tuturor, vedeta le-a spus că în poza în care avea cartea în față nu citea crezul, ci alte lucruri care se spun la un botez. Pentru a liniști pe toată lumea, a dezvăluit că știe Crezul și nu e nevoie de atât ură și răutate.

'Doamne! Nu citeam Crezul. De ce trebuie să găsiți ceva negativ de spus la ceva atât de pozitiv? Hmm, surpriză! Bineînțeles că îl știu. Nu citeam Crezul, ci celelalte lucruri care se spun la un botez. (…) Așa a decis preotul. Nu mi-am permis să-l contrazic sau să-i schimb regulile în Biserică. (…) Vezi! E atât de ușor să tragi concluziile greșite…', le-a răspuns Ilinca Vandici răutăcioșilor.

Totuși, când a venit vorba despre comentariile în care toată lumea se întreba de ce nu apare și soțul ei în fotografii, Ilinca Vandici încă nu a răspuns. Bineînțeles, fanii și cei ce îi urmăresc, își pun acum o serie de întrebări.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton