O femeie de 53 de ani a fost ucisă de propriul câine, în București: ”Era căzută, în stare inconștientă și cu...”

 Calin Maria Bianca
.

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost ucisă de propriul câine, în București. În această dimineață, în Sectorul 3 din Capitală, a avut loc un eveniment cu adevărat tragic, care a înspăimântat numeroase persoane. O persoană de sex feminin, care a vrut să își hrănească câinele, a fost găsită fără viață chiar lângă el și cu numeroase leziuni pe corp. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva, astfel că a fost constatat decesul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, au fost înregistrat tot mai multe victime pe urma câinilor străzii, însă nu numai. De data aceasta este vorba despre un câine de talie mare, ce ar fi fost adoptat de către tatăl victimei. Acesta se afla în una din camerele unui imobil, astfel că de dimineață, femeia în vârstă de 53 de ani a mers să-l hrănească.

Citește și: Oana Lis a fost atacată și mușcată de o haită de 20 de câini: „Am rămas cu o fobie, o frică toată viața”

Citește și: Femeie atacată de doi câini de luptă la Lacul Morii, unde a fost ucisă Ana Oroș. Cum a scăpat cu viață

Din nefericire, nu s-a mai întors de acolo. Momentan nu se știe cu exactitate cum a ajuns câinele să o rănească mortal. Tot ceea ce se cunoaște până în aceste momente este faptul că victima a fost auzită în timp ce striga după ajutor.

Citește și: Cine este Karmen. Fiica lui Adrian Minune e căsătorită și are o fiică

Citește și: Adina de la Heaven își face operație de micșorare a sânilor: „Trebuie să scap de…”

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost ucisă de propriul câine, în București

Vecinii au auzit strigătele de ajutor, iar după ce au anunțat prin apel la 112, la fața locului a sosit imediat un echipaj de salvare. Medicii au găsit victima în stare inconștientă, căzută pe jos și cu numeroase leziuni pe corp. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai avut ce să-i facă, astfel că a fost constatat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului în amănunt.

„La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine. 

Polițiștii au intervenit la fața locului. Au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului. În stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. 

De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Tot mai multe cazuri de persoane lovite sau omorâte de câini

De cele mai multe ori, câinii străzi devin agresivi pentru a se putea apăra. Un simplu gest asupra lor poate duce la un eveniment cu adevărat tragic. De asemenea, nu doar câinii fără adăpost pot fi fioroși și ucide oameni. Recent, un alt caz care a șocat pe toată lumea este legat de copilul în vârstă de zece ani. Minorul a ajuns la spital în comă, după ce a fost atacat de mai mulţi câini.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton