Ilinca Obădescu, prima apariție după despărțirea de Cătălin Cazacu. Are zâmbetul pe buze

 Pirvu Cristina
.

Ilinca Obădescu a apărut la un eveniment monden după ce s-a aflat de despărțirea de Cătălin Cazacu. Aceasta pare că a trecut cu bine peste separare, are zâmbetul pe buze, fiind o fire pozitivă. 

Prezentatoarea de la Kanal D s-a afișat la evenimentul BSB, acolo unde a fost lansată noua colecție, cu zâmbetul pe buze. Aceasta a purtat un outfit inedit, alb, cu accente strălucitoare. S-a aflat că de curând s-a despărțit de cel care i-a fost iubit câteva luni de zile.

Se pare că după separare arată foarte bine, este zâmbitoare, semn că a pornit pe un nou drum.

„Acum ma concentrez mai mult asupra mea. Fac balet, m-am apucat de karate :), ma bucur in continuare de tot ceea ce imi ofera viata. Intalnirile cu familia, prietenii, munca mea. Eu si Catalin (n.r. Cazacu) ne-am despartit recent, dar suntem oameni maturi, in viata se intampla sa realizezi ca nu esti compatibil cu persoana langa care traiesti. Nu e ceva de reprosat si ramanem prieteni si colegi. Catalin chiar este un om deosebit’, a spus Ilinca pentru Wowbiz.ro. 

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit după nici un an de relație. Se pare că cei doi nu au fost pe aceeași lungime de undă și și-au spus adio. Au făcut și primele declarații despre separare.

Timp de mai multe luni de zile, Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu au ținut relația ascunsă. Au apărut zvonuri în presă că ar forma un cuplu, însă ei nu au dat prea multe detalii despre viața lor personală. El a fost văzut în mai multe cluburi, cu diverși prieteni și prietene, de multe ori cea care lipsea era Ilinca Obădescu.

Foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton