Cum se simte Ilie Năstase, după ce a fost internat în spital cu COVID-19: "A început să tuşească, să nu mai aibă aer"

 Raiciu Adriana
.

Ultima perioadă nu a fost deloc bună pentru Ilie Năstase. După ce a aflat de partenera lui că a rămas fără asociația de tenis, acum sportivul se confruntă cu probleme serioase de sănătate, fiind suspect de COVID-19. Iată ce spune Ioana Năstase despre starea soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din Capitală. Fostul tenisment este suspect de COVID.

ilie-nastase-1ilie-nastase-1

Ioana Năstase a dat primele declarații despre starea de sănătate a soțului eu.

Citește și: Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele:„M-a păcălit!’

Citește și: Cum scapă soția lui Ilie Năstase de „fantomele trecutului'!Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte…

Citește și: George Burcea, prima reacție despre scandalul în care a îndemnat ca bărbații să bată femeile:„Îmi este foarte rușine

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Cum se simte Ilie Năstase, după ce a fost internat în spital

În cadrul unui interviu, Ioana Năstase a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soțului ei. Ilie Năstase se pare că ar fi internat la Matei Balș de trei zile, iar medicii îl țin sub supraveghere.

Fostul tenismen a aflat că este pozitiv pentru că a mers la o clinică stomatologică și acolo i-a fost făcut un test. Rezultatul a ieșit pozitiv, însă simptomele au apărut abia a doua zi. A început să tușească și simțea că nu mai are aer, așa că a mers la spital.

De aproape trei zile se află la Matei Balş, medicii au grijă de el, eu vorbesc cu el la telefon şi pe video. Nu am voie să intru. Când ne-am întors din Turcia, era foarte ok. Am mers la o clinică stomatologică să-şi rezolve probleme dentare, iar acolo a trebuit să-şi facă test. A ieşit pozitiv. Nu se simţea rău atunci, mi-a spus că este bine, iar eu am plecat la Constanţa pentru că aveam treabă. Abia a doua zi au apărut simptomele, a început să tuşească, să nu mai aibă aer şi a mers la spital„, a spus Ioana Năstase, potrivit Click.

De asemenea, Ioana mai spune că toate aceste probleme au apărut în momentul în care a aflat faptul că prietenul lui i-a furat Academia de Tenis.

Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul.„, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Adevărul despre scandalul cu Academia de Tenis

Soția lui Ilie Năstase a aflat despre ceea ce se întâmpla cu Academia fix în momentul în care Marica voia să îi dea pe toți afară. Atunci, a decis să meargă și să-i spună partenerului ei, însă acesta nu a crezut.

Am aflat fix în momentul în care Ciprian Marica voia să-i dea pe toţi afară. Şi pe Brigitte, şi pe alte ­persoane care lucrează acolo. Doi domni de acolo m-au sunat pe mine, deci nu pe Ilie, să-mi spună că Marica îi dă afară, practic acest lucru putea doar Ilie să-l facă. Aşa am legat lucrurile. „Doamna Ioana, noi am auzit prin bază că Ciprian i-ar fi luat Academia domnului Ilie', aşa mi-au spus, dar am zis că nu e posibil aşa ceva. Am mers acasă şi i-am spus ce am auzit. Ilie s-a enervat şi a „căzut' tot pe mine, şi aşa am ajuns să scriu acea postare pe Facebook, apoi să reintroduc solicitarea de divorţ„, a mai declarat Ioana.

Și pentru că își doreau să afle adevărul despre Academia de Tenis, cei doi s-au întâlnit la restaurant cu Marica. Acolo, fostul fotbalist a recunoscut că i-a luat afacerea fostului tenismen.

La momentul respectiv, Ilie și Ioana au mers acasă și acesta a început să se simtă din ce în ce mai rău. Aceasta a fost nevoită să sune la Salvare.

Am mai stat puţin şi am zis să-l sunăm pe Ciprian,  să luăm masa împreună.  Ne-am văzut la un restaurant din Herăstrău, aşa ca în familie, naşul cu finii. Atmosfera a fost relaxată, prilej cu care am decis să deschid subiectul despre Academie. L-am luat cu vorbă  bună, apoi i-am spus ce am auzit şi a recunoscut. „Ciprian, este adevărat că i-ai luat ­academia lui Ilie?' iar el a răspuns „DA', aşa foarte calm şi ­asumat. Moment în care lui  Ilie i s-a făcut rău. Am văzut cum se schimbă brusc la faţă. Ne-am ridicat şi  am plecat acasă, iar acasă i s-a făcut şi mai rău, i-a scăzut tensiunea şi am ajuns la spital. El are şi problemele de sănătate şi vă daţi seama că s-a complicat totul. Din clipa respectivă, Ilie s-a simţit tot mai rău, nu a mai dormit deloc. E ­distrus, nu-i vine să creadă că prietenul lui, naşul şi omul în care avea cea mai mare ­încredere, efectiv, l-a trădat în halul ăsta„, a spus Ioana.

În încheiere, Ioana a spus că este decisă să lupte pentru afacerea soțului ei. Cei doi au luat legătura cu avocații și au început deja demersurile.

Ilie Năstase a fost infectat cu COVID-19

În urmă cu doar o seară, Ilie Năstase a confirmat faptul că a fost infectat cu COVID-19. Tenismenul spune, însă, că nu știe de unde a contractat virusul. Recunoaște că, dacă nu ar fi fost vaccinat cu schemă completă, ar fi contractat o formă mult mai gravă.

'Sunt bine, n-am nicio problemă. Nu știu când m-am infectat, acum mă simt bine, am medicație și mă simt bine. Tuse am. Sunt vaccinat, dar uite că nu te ferește de treaba asta, probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Știu că n-am nimic la plămâni și e în regulă', a spus Ilie Năstase.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton