Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1: „La majoritatea probelor ne certăm”

 Miniosu Alexandra
.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au făcut noi declarații despre „Chefi fără limite', de la Antena 1. Cei trei bucătari au dezvăluit detalii de culise și au vorbit despre atmosfera show-ului, dar și despre unele momente marcante. În episodului 11 de Jurnal de Chefi fără limite, ei au mărturisit că au de făcut tot felul de probe, iar la majoritatea se ceartă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au scos la iveală detalii neștiute despre „Chefi fără limite', de la Antena 1. Au acceptat cu entuziasm să participe la noua emisiune de cooking, iar aventura le-a adus provocări neașteptate. Se anunță niște probe inedite, iar toți participanții vor munci pe brânci, cot la cot cu faimoșii bucătari.

chefi-fara-limite-probe-2chefi-fara-limite-probe-2

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt unii dintre cei mai îndrăgiți chefi din România. Au făcut senzație la „Chefi la cuțite', demonstrând că sunt niște mentori pe cinste. Acum, ei sunt pregătiți să-și încânte admiratorii cu un nou format, „Chefi fără limite', tot la Antena 1.

Citește și: Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:”Am în echipă de toate…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„Muncim pe brânci'

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu a fost la înmormântarea tatălui ei:„Voi avea mereu o părere de rău'

Citește și: Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă Meghan Markle.Ce a făcut pe stradă soția Prințului Harry

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre „Chefi fără limite', de la Antena 1

În episodul 11 de Jurnal de Chefi fără limite, cei trei chefi au vorbit despre noua emisiune de cooking, în care o au alături pe Irina Fodor. Sorin Bontea a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă aventură din cadrul show-ului culinar.

„Nu se referă la mine, ci la Scărlătescu când îl trăgea oaia pe jos', a spus chef Sorina Bontea râzând, potrivit a1.ro.

Filmările pentru noua emisiune de cooking, „Chefi fără limite', au avut loc în Grecia. Cu toții s-au bucurat de frumusețile locului, dovadă fiind imaginile postate de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu de-a lungul timpului. Chef Sorin Bontea a povestit că au descoperit lucruri noi și că au avut o mulțime de probe de făcut. La majoritatea dintre ele s-au iscat și unele certuri.

„Descoperim locuri noi, avem tot felul de probe de făcut, care mai de care mai dubioase. Ne pune la muncă cam tare. La unele ne distrăm, la unele ne distrăm mai puțin, la majoritatea ne certăm. (…) Nu mai avem nicio limită, aici e necazul mare', a povestit Sorin Bontea pentru sursa menționată anterior.

„La Chefi fără limite trebuie să gătești când bate vântul și ploaia'

Florin Dumitrescu a povestit că deși ești AS la gătit, în Grecia, la „Chefi fără limite', ai în fața provocările vieții tale. Participanții trebuie să se adapteze la toate condițiile, chiar și la cele ale vremii. A descris noua aventură ca fiind ceva cu totul ieșit din comun.

„Poți să ai centura neagră la gătit, că în momentul în care ajungi în Grecia la Chefi fără limite și trebuie să gătești când bate vântul și ploaia, și știi că ai vrea să faci nu știu ce și de fapt ajungi să faci altceva, îți dai seama că poți să gătești și în balcon la o brichetă dup-aia. Ceva ieșit din comun', a spus și Chef Florin Dumitrescu.

„Chefi fără limte', noua emisiune de cooking de pe Antena 1

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu apar în calitate de protagoniști în noul format de adventure – cooking show, „Chefi fără limite'. Acesta e primul show TV din țară care va combina călătoriile și aventura cu gătitul.

În fiecare episod, telespectatorii vor afla preparare tradiționale, mâncăruri originale cu savoare elenă, locuri superbe și se vor bucura de multă aventură. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor fi coordonatorii fiecărei echipe. Miza este aceea de a arăta că un bucătar pasionat poate să se descurce în orice condiții și că își poate depăși oricând limitele. De multe ori, concurenții vor trebui să își procure singuri ingredientele și chiar și ustensilele.

Irina Fodor, despre „Chefi fără limite'

La fel ca cei trei chefi, și Irina Fodor s-a arătat foarte încântată de noul format de la Antena 1. A spus că la „Chefi fără limite' vor explora Grecia pas cu pas, dar și cu cu barca, cu bacul sau mașina. Ea a declarat că această țară are o cultură culinară deosebit de bogată, iar noua aventură este una inedită.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite’. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.', a declarat Irina Fodor, potrivit aceleiași surse.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton