Ileana Sterp, adevărul despre plecările dese ale soțului ei, Daniel Aloman. Ce se întâmplă în căsnicia lor: „Primesc mesaje în fiecare zi”

 Laciu Andreea
.

Ileana Sterp, adevărul despre plecările dese ale soțului ei, Daniel Aloman. Fanii surorii lui Culiță și-au făcut griji în ultima perioadă, după ce aceasta a apărut tot mai rar împreună cu soțul ei. Acum, Ileana Sterp a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei cu Daniel Aloman. Deși mai are foarte puțin timp până va deveni mamă pentru a doua oară și are și o fiică mică, tânăra se chinuie mai mult singură sau cu ajutorul soacrei și a mamei Geta. În cel mai recent vlog de pe canalul ei de Youtube, a spus adevărul despre soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp, adevărul despre plecările dese ale soțului ei, Daniel Aloman. Ileana și Daniel Aloman formează o familie frumoasă. O au deja pe micuța Carla și așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Au niște afaceri înfloritoare, care le aduc un venit impresionant. Cu toate acestea însă, nu le este deloc ușor în această perioadă, dar ambii soți fac sacrificii de dragul familiei.

cine-este-daniel-aloman-8cine-este-daniel-aloman-8

Ileana Sterp, adevărul despre plecările dese ale soțului ei, Daniel Aloman

Din fericire, se pare că Ileana Sterp și Daniel Aloman se iubesc la fel de mult. Însă, programul de muncă al soțului ei o face pe sora lui Culiță să sufere în această perioadă. Deși banii câștigați merită un astfel de sacrificiu, totul s-a nimerit cum nu se putea mai prost pentru tânără, căci este însărcinată și are nevoie de sprijinul partenerului de viață.

„Mai tot primesc mesaje în fiecare zi. Poate mulți dintre voi vă întrebați unde e Dani, de ce nu mai apare pe vloguri, pe story, ne este dor să îl vedem… Dani are o perioadă în care lucrează doar în deplasare. Așa s-a nimerit.

Și pentru el e destul de ciudat, pentru că el lucra doar prin apropiere. De asta Dani nu mai apare atât de des pe Youtube. Noi suntem bine, slavă Domnului, doar că ne ducem dorul. Eu sper să treacă perioada asta cât mai repede pentru că eu nu sunt obișnuită să stau fără el și nu îmi place. Sincer, fiind însărcinată, mai am nevoie și de ajutorul lui”, a povestit Ileana Sterp, în vlogul de pe Youtube.

Citește și: Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor: „Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim. Sper să nu mă criticați”

Citește și: Drama cântăreței Mihaela Mihai. A divorțat de nepotul lui Mihail Sadoveanu, apoi al doilea soț a drogat-o: „O violență monstruoasă”

Citește și: Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp: „A fost un șoc pentru el. Este de datoria lui să explice”

Citește și: Cum l-a afectat pe Cornel Ilie moartea părinților săi: „Mă surprind vorbindu-le în gând. Îmi pare rău că nu le-am zis…' / EXCLUSIV

Sora lui Culiță, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație

Ileana Sterp a trecut prin momente de coșmar recent, când a mers la un control. A povestit ulterior pe rețelele de socializare tot ce s-a întâmplat.

„Știți vorba aia, te duci bou și vii vacă? Cam așa sunt eu astăzi. Am și o stare foarte nașpa, am plâns aici la omul ăsta la ușă. Doamne, eu n-am întâlnit medic mai… nu știu cum să-l numesc, îmi pare rău de el, sincer. Cred că are probleme psihice și ar trebui să renunțe la meseria asta.

În fine, și am intrat pe hol și zicea «Uită-te în față că scrie, uită-te, ce scrie, zi cu voce tare ce scrie?». Și am zis numele… Seviciu și nu mai știu cum îl cheamă. Am zis «Da, văd că scrie.». «Vezi, vezi că se poate?»- a ieșit la mine și mai erau vreo 5 oameni acolo pe hol, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească că «Băi, fată, ce atât de greu, mie în 25 de ani nu mi s-a întâmplat așa ceva»’, a povestit Ileana Sterp, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton