Ce planuri are Andreea Marin cu viitoarea ei soacră, de Crăciun: „Emoții mari”

 Calin Maria Bianca
.

Ce planuri are Andreea Marin cu viitoarea ei soacră, de Crăciun. Andreea Marin are un ritual special cu 'soacra ei' înaintea Crăciunului. Frumoasa prezentatoare TV a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit pe larg despre perioada Sărbătorilor de iarnă de acum, însă și din copilăria ei. Printre declarațiile făcute, nu a omis să aducă la cunoștință fanilor și tuturor celor ce o îndrăgesc că are un ritual special cu 'soacra sa'. Iată ce obișnuiește să facă vedeta alături de mama iubitului ei Adrian!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce planuri are Andreea Marin cu viitoarea ei soacră, de Crăciun. Andreea Marin este o mare fană a Sărbătorilor de iarnă. Încă din copilărie, frumoasa prezentatoare TV aștepta cu nerăbdare perioada Crăciunului. Dacă atunci colinda, mergea să se joace prin zăpadă și îi scris scrișori lui Moș Crăciun, lucrurile nu mai stau așa acum. Totuși, nu a pierdt spiritul Crăciunului și știe cum să facă lucrurile frumoase chiar cu noua ei familie din partea iubitului ei Adrian.

andreea-1-2andreea-1-2

Andreea Marin are un trecut destul de tumultuos pe plan sentimental, însă acum este mai fericită ca niciodată. Și-a găsit dragostea și liniștea în brațele lui Adrian, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Nu doar cu el se înțelege de minune, ci și cu familia lui. Are o relație superbă cu 'soacra sa', chiar și ritualuri în preajma Crăciunului.

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la Surprize, Surprize:”Valeriu Lazarov a venit la mine acasă și mi-a zis…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin.E căsătorit iar pe soția lui o cheamă tot Andreea Marin

Citește și: Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Ce au făcut la prima lor întâlnire:„A venit la mine și…'

Citește și: Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital.Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru

Ce planuri are Andreea Marin cu viitoarea ei soacră, de Crăciun

Andreea Marin se pregătește intens pentru Crăciun. Simte bucuria copilăriei și înceară pe cât posibil să țină vie magia Sărăbătorilor de iarnă. Decorațiunile și numeroasele luminițe nu lipsesc absolut deloc din casa ei, însă asta nu este tot. Nici mirosul de bucate tradiționale nu stă departe de locuința frumoasei prezentatoare TV. Alături de mama iubitului ei Adrian, vedeta s-a obișnuit de-a lungul timpului ca de Crăciun să gătească împreună fel și fel de delicii. Nici anul acesta nu vor fi absente din bucutărie!

Noi gătim, am ajutorul mamei lui Adrian, la noi acasă. Preparăm tot ce se face de Sărbători, dar și mama mea din Moldova ne trimite bunătăți de acasă. Revelionul mă prinde în România, acasă, dar și la prieteni. Tot ce îmi doresc este sănătate. Dacă suntem sănătoși, dacă avem pace pentru că uite ce vremuri trăim, cred că în rest sunt doar detalii', a declarat Andreea Marin pentru PlayTech.

Andreea Marin: 'Niciodată nu am să plec din România de Crăciun'

Andreea Marin este fără doar și poate o familistă convinsă. Încă de mică a cochetat cu spiritul Crăciunului alături de toți cei dragi în jurul bradului, astfel că la fel face și acum când este deja un adult în toată regula. Frumoasa prezentatoare TV susține că Sărbătorile de iarnă se facă acasă, alături de toți cei iubiți și nu prin țări străine, astfel că nu concepe să plece din România în preajma Crăciunului.

'Pur și simplu îmi amintesc de Crăciunul copilăriei mele cu zăpada până la ștreașina casei, cu săniuța, cu Moșul care venea în mod real cu daruri și cu ceaslovul de obrăznicii. Treaba era foarte serioasă! Îi pregăteam un cântec la pian sau o poezie. În fine, emoții mari! Scrisoarea era trimisă dinainte cu maximă seriozitate, așa am crescut, și cu părinții care pregăteau totul așa, ca în povești, acesta e adevărul, cu posibilitățile de atunci, pentru că eu am crescut în comunism.

Nu eram atât de răsfățați precum sunt copiii noștri astăzi, însă era o bucurie de care îmi voi aminti o viață. Ai mei au transmis această plăcere de a face sărbătorile frumoase pentru familie, asta fac și eu astăzi și nici prin cap nu-mi trece vreodată să plec din România de Crăciun. Întotdeauna se petrece acasă', a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a născut-o pe fiica ei mai devreme decât termenul dat de medici

Andreea Marin a adus-o în discuție și pe fiica ei, mai ales că în curând o să fie sărbătorita zilei. Împlinește 15 ani și este născută chiar cu o săptămână înainte mamei sale. Totuși, medicii i-au dat ca și termen de sarcină vedeti chiar ziua ei de naștere. Dansurile și stilul de viață activ însă, au adus-o pe Violeta mai înainte cu o săptămână în brațele frumoasei prezentatoare TV. Ce-i drept, de atunci, Andreea Marin s-a dedicat trup și suflet fiicei sale, chiar și în prezent făcând acest lucru.

„Cu o săptămână înaintea mea e ziua Violetei. Ea ar fi trebuit să se nască, de fapt, chiar de ziua mea. Așa picase treaba, îmi spusese medicul. Însă am dansat cu vreo săptămână înainte și am grăbit lucrurile.

Da, așa am și făcut, nu a avut nicio legătură cu vârsta mea lucrul acesta. Nu m-am uitat în buletin când am decis asta, ci am decis că fiica mea trebuie să aibă o mamă cu normă întreagă pentru un timp până când o lansez la apă. Pur și simplu mi-am dorit-o foarte mult și atunci am făcut totul pentru ea.’, a  declarat, pentru Playtech Știri, Andreea Marin.

Srsă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton