Ileana Sterp a născut un băiețel și i-a dezvăluit numele: "Dragostea mea...". Prima imagine cu bebelușul

 Radulescu Ruxandra
.

Ileana Sterp a născut un băiețel și i-a dezvăluit numele. Bucurie mare în familia artistului Culiță Sterp. Sora cântărețului, Ieana Sterp, a devenit mamă pentru a doua oară. Sora lui Culiță Sterp a născut un băiețel și a publicat prima fotografie cu micuțul pe rețelele de socializare. Ileana Sterp și soțul ei sunt deja părinții unei fetițe, iar în privința noului-născut, cei doi au aflat sexul bebelușului abia când a venit pe lume. Ileana Sterp a spus și numele pe care l-a ales pentru fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp a născut un băiețel și i-a dezvăluit numele. Ileana Sterp, sora cântărețului Culiță Sterp, este în culmea fericirii, căci în urmă cu câteva zile a adus pe lume un băiețel. Pentru Ileana Sterp și soțul ei, venirea pe lume a fiului lor a fost o adevărată surpriză, întrucât cei doi nu au dorit să afle din timp sexul bebelușului. Sora lui Culiță Sterp mai are o fetiță, care s-a bucurat că are un frățior, alături de care să se joace. Ileana Sterp a publicat prima imagine cu micuțul pe rețelele de socializare și a spus și ce nume special ales pentru băiețelul ei. Culiță Sterp i-a transmis nepoțelului său o urare emoționantă, în care și-a exprimat bucuria.

screenshot-2023-04-24-103530screenshot-2023-04-24-103530

Ileana Sterp a născut un băiețel și i-a dezvăluit numele

Ileana Sterp a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. Ileana Sterp a dat vestea prin intermediul rețelelor de socializare, unde a publicat prima imagine cu noul membru al familiei. Sora lui Culiță Sterp a spus că numele fiului ei este Aloman Damir, un nume cu o semnificație deosebită în limba arabă.

„Mamă de băiat. Te voi lăuda toată viața mea, Doamne! Vouă, tuturor, vă mulțumesc din toată inima pentru sutele de mesaje de susținere! Ce bun e Dumnezeu! Mereu a fost', a mai scris aceasta în dreptul unei alte fotografi, în care apare alături de bebelușul ei.

Citește și: Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor

Citește și: Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp: „A fost un șoc pentru el'

'Dragostea mea, Aloman Damir. A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600gr, cam mare aș spune. Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot muta munții din loc!', a scris Ileana Sterp, pe contul personal de Instagram.

În limba arabă, Damir înseamnă „corect' și „inteligent', în timp ce proveniența sa din limba turcă are o traducere precum: „fermă'. De altfel, pentru slavi, numele Damir înseamnă „calm' și „pașnic', de menționat fiind și faptul că în epoca sovietică, numele ales acum de Ileana Sterp pentru fiul ei a devenit o abreviere a sloganului „Dă-ne o revoluție mondială!', notează wowbiz.ro.

Cum a reacționat Culiță Sterp la venirea pe lume a bebelușului

Culiță Sterp a fost extraordinar de entuziasmat că a devenit unchiul unui băiețel și a transmis surorii sale un mesaj plin de emoție și bucurie.

„Doamneeeeeee ce zi minunată! S-a mărit familia cu încă un prinț! Bine ai venit pe lume, îngerașule! Abia aștept să te iau in brațe!', a scris cântărețul în comentarii, în dreptul primei fotografii cu bebelușul, publicată în mediul online de Ileana Sterp.

Ce probleme a avut Ileana Sterp, în timpul sarcinii

În mare parte, Ileana Ster a avut parte de o sarcină lipsită de probleme. Totuși, unele afecțiuni cu care s-a confruntat și atunci când o purta în pântece pe fiica ei, se pare că au revenit. Mai concret este vorba de apariția unor pete maronii pe față.

„Nu știu care-i treaba cu pătatul ăsta al feței în sarcină. Dacă vedeți, am niște pete pe aici (n.r. în jurul gurii). Sau dacă apar doar la un anumit sex al copilului sau apar și la fată și la băiat. Mie mi-au apărut la Carla, așa, câteva, doar aici, deasupra buzei superioare. Acum, văd că apar din nou. Asta ce înseamnă oare? Tot fată sau apar și la băiat?, a întrebat Ileana Sterp pe contul ei de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton