Cornel Constantiniu, trist de ziua lui de naștere. Artistul îi duce și acum dorul fratelui său geamăn, mort din 2009: „A simțit când a fost incinerat Mircea”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Pe 6 aprilie, Cornel Constantiniu a împlinit 78 de ani, dar a fost trist de ziua lui de naștere, fiind cu gândul la regretatul său frate. Din 2009, solistul se serbează fără fratele lui geamăn, Mircea, care a murit de cancer, la vârsta de 64 de ani. Fratele artistului se mutase de ani de zile în Africa de Sud, unde el s-a operat prima dată de Parkinson. Actorul este foarte mâhnit că el își duce boala de ani de zile, iar fratele său a pierdut lupta cu viața. Când Mircea a fost incinerat, cântărețul ar fi simțit acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cornel Constantiniu, trist de ziua lui de naștere. Luna aceasta, pe 6 aprilie, artistul a împlinit 78 de ani. Aniversarea lui îi aduce aminte de fratele său, care, din păcate, s-a stins în 2009. Cu toate că ducea o viață ponderată, cu sport și un stil alimentar sănătos, Mircea s-a îmbolnăvit de cancer și a pierdut lupta, la 64 de ani. Domnița Constantiniu spune că acest lucru este o ironie a sorții. Spre deosebire de el, artistul a dus o viață dezordonată prin prisma meseriei sale.

277785090_526869345670996_1330689226316828900_n277785090_526869345670996_1330689226316828900_n

Citește și: Cornel Constantiniu a împlinit 78 de ani, dar nu s-a bucurat de aniversare. Nici copiii nu vin în țară, de Paște: „Balanța s-a înclinat mai mult spre durere, tristețe și dor…”

Citește și: Marele regret al lui Cornel Constantiniu, la 77 de ani: „A aprins candela și a plâns”

Citește și: Alec Baldwin a scăpat de acuzații în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins: „Susținem investigația adecvată pe mai departe”

Citește și: Cum arată casa de la țară a Andreei Marin, de la Doftana: „An de an plantăm pomi și flori multicolore”

Cornel Constantiniu, trist de ziua lui de naștere

Din 2009, Cornel Constantiniu se serbează fără regretatul său frate geamăn, Mircea, care a murit de cancer în urmă cu 14 ani, la numai 64 de ani. Din cauză că și-a pierdut fratele, Cornel Constantiniu nu mai are bucurie să își serbeze anii. Asta se întâmplă în fiecare an, de ziua lui. Artistul a avut o legătură specială cu fratele geamăn, pe care mama sa îi confunda mereu, pentru că erau ca două picături de apă. Astfel, și aniversarea din acest an i-a smuls lui Cornel, lacrimi pe obraz.

'Cornel și Mircea se serbau mereu împreună, pentru că erau gemeni. Aveau o legătură specială pentru că erau gemeni. Mama lor îi confunda mereu, pentru că semănau foarte bine. Este o ironie a sorții că s-a prăpădit cel care a dus o viață mai ordonată și avea grijă de el. Era tânăr, putea să mai trăiască. Cornel a simțit când a fost incinerat Mircea. Îi ardea burta, pur și simplu, iar el nu știa ce se întâmpla, pentru că nimeni nu i-a spus. A aflat mai târziu', a declarat Domnița Constantiniu, soția lui Cornel Constantiniu, pentru viva.ro.

'Cornel varsă mereu lacrimi pentru el. Și, de obicei, aniversările sunt triste pentru el', a mai spus soția interpretului nostru.

Cornel Constantiniu are o legătură specială cu fratele geamăn

Cu fratele său geamăn, celebrul interpret Cornel Constantiniu a avut o legătură aparte, care durează dincolo de moarte, pentru că Mircea a urcat la ceruri în anul 2009, fiind bolnav de cancer. 

‘Cornel e bolnav de Parkinson de 28 de ani. Cu atâtea operații… Noroc că are inima bună. Boala aceasta distruge celulele în creier, de aceea nu mai poate vorbi clar, dar încă supraviețuiește. Geamănul, Mircea, a murit de 12 ani. Între ei a fost și este o legătură specială. Și acum, după operație, Cornel, timp de două-trei zile, vorbea numai de Mircea.

Este o legătură unică între gemeni. Când a murit Mircea, Cornel a spus: „a plecat jumătate din mine'. Fiecare dintre ei știa tot ce pățește celălalt, deși trăiau la distanță de continente. Cum îți explici că ei, trăind separat, pe alte continente, cu vieți diferite, purtau același număr la pantofi și la haine? Lui Cornel i se potriveau perfect hainele lui Mircea!', spunea în trecut soția artistului, Domnița Constantiniu.

Cornel Constantiniu este căsătorit de 56 de ani cu soția lui, Domnița

Cornel și Domnița se iubesc de 58 de ani, sunt căsătoriți de 56, și au doi băieți, Alexandru și Mihai, ambii fiind stabiliți în străinătate. Celebrul cuplu are și cinci nepoți, Paul Christian, Ana, Matei Nicolae, Artis şi Lorian.

Artistul Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson din 1993 și a trecut prin două operații pe creier. Artistul a fost operat pentru prima dată, în Africa de Sud, la Cape Town, pe când trăia Mircea, fratele lui.

El era stabilit acolo. Intervenția chirurgicală a lui Cornel pe creier a fost în 1999.

Cea de-a doua operație pe creier a suferit-o la Viena, în 2004. A fost operat de marele profesor Francois Alesch, menționa soția artistului, în urmă cu câțiva ani.

‘Am fire în creier şi un aparat la piept, care mă ajută să mă mişc cât de cât normal’, spunea artistul, în trecut.

„Operaţiile pe care le-am făcut au fost extraordinar de dificile. În 2004 m-au deschis cu o bormaşină. Am stat 11 ore treaz şi conştient, cu capul imobilizat într-o menghină.

Acum am fire în creier şi un aparat la piept, pe bază de baterii, care mă ajută să mă mişc și să vorbesc, cât de cât normal', mai povestea artistul.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton