Îl mai ții minte pe Lorenzo Lamas, motociclistul sexy din Renegatul? Cum arată actorul la 62 de ani, după 5 căsnicii eșuate

 Oana Pantazi
.

Lorenzo Lamas a fost sex-simbolul anilor ’90 și nici acum, la 62 de ani, actorul nu lasă doamnele și domnișoarele indiferente. După 5 căsnicii ratate, se pare că norocul i-a surâs din nou celebrului actor, care are o iubită mult mai tânără ca el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lorenzo Lamas este, fără doar și poate, unul dintre sex-simbolurile anilor ’90, la vremea respectivă multe femei suspinând după aerul de rebel, cu plete lungi și cu Harley Davidson, al personajului interpretat de actor în serialul Renegatul.

Iar dacă la asta mai adăugăm și faptul că, în spatele aspectului sexy se afla și o poveste înduiosătoare – Renegatul, aka Reno Raines, era un fost polițist căruia îi fusese omorâtă iubita și încerca să se răzbune pe cei care îi înscenaseră totul, acuzându-l de crimă -, este de înțeles succesul uriaș al serialului, la vremea respectivă.

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

Rolul motociclistului justițiar i-a adus faima internațională

Serialul difuzat între 1992 și 1997 și mai apoi, timp de nenumărate ori, în reluare, i-a adus lui Lorenzo Lamas un succes uriaș, pe care ulterior nu l-a mai întâlnit, chiar dacă a continuat să joace în filme și seriale ca Falcon Crest, The Bold and The Beautiful, Snake Eater sau Bounty Tracker.

După câteva încercări dezastruoase, Lorenzo Lamas a dat lovitura din nou cu rolul Hector Ramirez, din „Dragoste și putere”, personaj pe care l-a jucat timp de trei ani și care l-a adus din nou în atenția publicului, crescându-i popularitatea. Ulterior, în 2009, urmând trendul de la Hollywood, unde erau la mare modă reality show-urile, actorul a apărut în „Leave it to Lamas”, fanii fiind încântați să urmărească viața starului lor preferat.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

5 mariaje, 6 copii, iubite fără număr…

Viața lui Lorenzo Lamas a fost, de-a lungurl timpului, un subiect destul de suculent pentru presa de scandal, care a scris despre nenumăratele sale relații amoroase (nu mai puțin de 13), dar și despre cele cinci mariaje ale sale, în urma cărora au rezultat 6 copii.

La începutul anilor 2000, Lorenzo Lamas ținea prima pagină a tabloidelor, în timpul divorțului de cea de a patra sa soție, Shauna Sand, care, se specula, l-ar fi înșelat pe actor cu fiul lui în vârstă de 18 ani. După ce al patrulea divorț l-a adus aproape în pragul falimentului, actorul și-a refăcut viața cu Shawna Craig, cu 30 de ani mai tânără. În 2018 însă, Lamas a depus actele de divorț, pentru că și cea de a cincea soție i-ar fi fost infidelă…

Lorenzo Lamas, din nou îndrăgostit

Ajuns la 62 de ani, Lorenzo Lamas părea să-și fi păstrat doar pasiunea pentru motociclete și pentru zbor, fiindcă, între timp, și-a luat și licența de pilot, preferând să se țină departe de aventurile galante.

Iată însă că, recent, actorul și-a surprins fanii de pe pagina de socializare cu fotografia mult mai tinerei sale iubite, căreia, cu această ocazie i-a făcut și o declarație emoționantă de dragoste, mărturisind că se simte „binecuvântat și un bărbat cu adevărat norocos”. Să sperăm că tânăra, fost model, care în imagine nu pare trecută de 30 de ani, nu va urma modelul ultimelor sale două soții…

Citește și: Care este, de fapt, motivul real pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei. Prietenii au dat-o de gol!

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton